سلام دوستان من هر وقت ماست درست میکنم روش آب جمع میشه.وقتی از گرمخانه میارم بیرون روش پر آب هست وبه نظر میاد بریده باشه ولی وقتی تا ۴۸ ساعت می زارم یخچال ماستم می بنده اما آب انداخته و انگار ماستم دون دون هستش دلیلش چیه ؟
منم تازگیا ماستمو خراب کردم ولی فک کنم زیادی گرمش کردی درشم گذاشتی من قبلنا ماسم خوب بود عید بیرونیا رویه میبست من فقط بعد از ماست ریختن میزارم تو دمای خونه مثل اوپن از پایین دورشو ی حوله میپیچم همین بعد ۳ ساعت میزارم تو یخچال . تو یخچالم درشو نبند یخچال کلا آب هرچی رو تبخیر میکنه ماست هم اینجوری آبش بخار میشه تا دو روزم تو یخچال بهش دست نزن تکون هم نخوره حتی موقع انتقال به یخچال آروم ببر تکون نخوره