2777
2789
عنوان

توروخداهرکی میدونه کمکم کنه حرف افتادن بچه دوساله

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 87 پست
خانم ها دختر من ۱سال و۴ماهشه هنو راه نمیره به نظرتون دیر نشده؟؟؟

سلام گلم ببرآزمایش بده شاید ویتامین دبدنش کم باشه یا کم خونی من بچم این دوتا روداشت ویتامین د دادمش سریهفته راه افتادالبته دوقدم میرف میفتاد بعد دیگه خوب شد شکرخدا

پناه من۹۷/۷/۲۷ پناهم شد😍😍
دکترچی ببرمش عزیزم متخصص کودکان یا جای دیگه

برو اول متخصص گوش و حلق و بینی خووب که واقعا یه چیز حالیش باشه بعد انشاءلله مشکلی نباشه ولی اگر بود خودشون میگن جیکار کنید اما اگر تهران هستی ما بردیم موسسه دانش بنیان نیوشا برای گفتار درمانی

لطفا لایکم نکنین اگ چیزی نمیگین 😠میشه برا گل روی امام خوبی ها یه صلوات بفرستین؟😍😍                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارتن چی میذاشتی عزیزم این براش ماشا میشا میذارم وپوکویوعاشقشونه قبلا براش جم کیدزکامل میذاشتم گفتن ...

پسر م بیشتر باب اسفنجی میدید

من یه خواهرشوهرم و عاشق عروسمونم.....دوسش دارم چون برادرمو دوس دارم....نمیدونم چه حسیه ولی همیشه دوس دارم توو هرجمعی بهترین باشه...تووهمه ی خریدا بهترین رو براش انتخاب میکنم حتی اگه خودم عاشق اون وسیله شده باشم....چون دوس دارم توو اوج باشه و هیچ کمبودی رو احساس نکنه....دوس دارم بم‌ب چشم خواهرش نگاه کنه نه خواهرشوهرخبیث😂😂
تا ۳ سالگی باید صبر کنید بعد برید گفتار درمان بررسیش کنه چون بعضی بچه ها دیر به حرف میان تلوزیونو ...

عزیزدلم براش گرفتم یکم ک بازی میکنه ودوکلمه میگه پارشون میکنه تلویزیونم خییلی محدود کردم فقط نمیدونم چجورباهاش زیادبحرفم

اصلا به گفتار درمانی فکر نکن، مخصوصا توی این کرونایی. بشینین کنار هم با بازی کلمات و یادش بدین. اگرم ...

بازیگوش ک هست فک کنم تقصیرخودمم هست نمیدونم چجورباهاش بحرفم ک یادبگیره گفتم باشه خودش یادمیگیره

عزیزم پسر من ۳ سالش تموم شده بود که به حرف اومد  نگران نباش  الان ۴ سالشه و تقریبا همه چ ...

نصب کردمش همونی ک تکرارکلماته میزنه روش ک هی اون کلمه روبگه میگم بگو میخنده🤣🤣

عزیزدلم براش گرفتم یکم ک بازی میکنه ودوکلمه میگه پارشون میکنه تلویزیونم خییلی محدود کردم فقط نمیدونم ...

روشون چسب پهن بزن پاره نشن

مدل بازیتو عوض کن

ساده حرف زدن یعنی مثلا دارید میوه میخورید نارنگی برمیداری حتی وقتی دو تایی تنهایید مهم نیست توجه کنه یا نه بگو

من نارنگی برداشتم

نارنگی خیلی شیرینه

پوست نارنگی نرمه

ما دو تا نارنگی داریم

دخترم نارنگی میخوره

جمله های ساده که روی کلماتی که براش آشنا نیست تاکید داره راستی اگه بخوای راحت یاد بگیره اون کلمه ی جدید رو به دانسته هاش سنجاق کن

مثلا سیب رو بلده بگه 

میگی نارنگی و سیب میوه هستن

نمیدونم منظورمو متوجه شدی یا نه

اما اگه همکاری نکرد اصلا اهمیت نده فقط صدا و تکرار

میتونی رادیو بذاری اما تلوزیون  توجه و تمرکز رو کم میکنه 

🖤 
برو اول متخصص گوش و حلق و بینی خووب که واقعا یه چیز حالیش باشه بعد انشاءلله مشکلی نباشه ولی اگر بود ...

ن مشهدم ممنون ازراهنماییت عزیزم

نصب کردمش همونی ک تکرارکلماته میزنه روش ک هی اون کلمه روبگه میگم بگو میخنده🤣🤣

نمیدونم باید تو بازار دقیق بنویسی   زبان باز کن کودک   تا برات بیاره

رنگها اعضای بدن حیوانات وسایل نقلیه و میوه هارو  با. صدا و تصویر میاره طوریه که بچه ترغیب میشه تکرار کنخ

ن مشهدم ممنون ازراهنماییت عزیزم

تو مشهد هم فک کنم باشه خواهش میکنم عزیزم❤

لطفا لایکم نکنین اگ چیزی نمیگین 😠میشه برا گل روی امام خوبی ها یه صلوات بفرستین؟😍😍                       
روشون چسب پهن بزن پاره نشن مدل بازیتو عوض کن ساده حرف زدن یعنی مثلا دارید میوه میخورید نارنگی برمی ...

آره مثلا نارنگی میگه هاگی به ینی نارنگی بده ،خوب روشی گفتی چسب پهن عالیه خداخیرت بده ک راهنماییم کردی عزیزم🥰

آره هست حالا گفتم ببینم راهنماییاشما چیه اگه اثرنکردمیبرمش حتما

حتما گلم❤