2777
2789

حقیقتا وقتی سر کار هستم مامانشو میاره خونه منم اصلا خوشم نمیاد وقتی نیستم کسی بیاد تو حریم خصوصیم از یهطرف هم همش خواهر شوهرام برای شوهرم کلیپهای دعا و طلسم میفرستن میترسم بیان یه کاری بکنن

چجوری به همسرم بگن وقت نیستم نیان

لطفا برای ازدواج من صلوات بفرستین... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطه تون با مادر شوهرتون خوبه؟

چرا همسرتون ترجیح میدن وقتی شما نیستید مادرشون بیان خونه تون؟

مثلا وقتی شما هستید بیان دچار مشکل می شید یا احساس می کنن به مادرشون از جانب شما بی احترامی یا بی توجهی میشه؟

رابطه تون با مادر شوهرتون خوبه؟چرا همسرتون ترجیح میدن وقتی شما نیستید مادرشون بیان خونه تون؟مثلا وقت ...

رابطه م با مادر شوهرم خوبه

نه اگه من باشم بیاد مشکلی پیش نمیاد

ولی چون شاغل واقعا وقت نمیکنم به مهمون برسم

چجوری بهش بگم که خوشم نمیاد وقتی نیستم کسی بیاد خونمون

به نظر من وقتی نیستی گوشی یا ضبط صدا بذار تو خونه ت دلیلش نمی‌دونم چیه وقتی تو نیستی میاد خب پس کی ا ...

همسرم پذیرایی میکنه

من از صبح ۶ سرکارم تا ۸ شب چجوری ضبط صدا بزارم آخه

کلا حالم از صب گرفته اس با همسرم هم دوام شده سر این موضوع

رابطه م با مادر شوهرم خوبهنه اگه من باشم بیاد مشکلی پیش نمیادولی چون شاغل واقعا وقت نمیکنم به مهمون ...

یه کمی خب سخت شد

خودتون شاغل تمام وقت هستید و فرصت پذیرایی ندارید

همسرتون هم که تنهایی می خوان از مادرشون پذیرایی کنند ناراحت می شید!!!

به همسرتون هم باید حق بدید که بخوان مادرشون بیان خونه شون. 

راستش من هم شاغل تمام وقت هستم و برای دعوت مهمون آخر هفته رو خالی میذارم و گاهی هم مرخصی می گیرم. با اینکه شرایط کاریم طوری هست که یه وقتهایی مثل امروز مجبور میشم جمعه هم بیام سر کار

اگر می خواهید همسرتون عادت کنند که مهمون رو وقتی شما هستید دعوت کنند باید خودتون هم کمی همکاری کنید. مثلا مادر همسرتون رو دعوت کنید و یه نصف روز مرخصی بگیرید و از همسرتون هم کمک بخواهید. آقایون از اینکه ببینن همسرشون برای خانواده شون بخصوص والدین احترام قائل هستند خیلی خوشحال میشن و مطمئن باشید روی روابط خودشون و بهبود زندگی مشترک هم تاثیر میذاره

تجربه زندگی مشترک من که اینطوری هست