🔴 وکیل پژمان جمشیدی : اتهام تجاوز پژمان جمشیدی رسما رد شده چون به دادگاه مدارکی دادیم که نشون میداد دختری که ادعای آدم ربایی و تجاوز میکرد با پای خودش به خونه ی جمشیدی رفته و باهاش رابطه داشته بخاطر همین حکم بازداشت نقض شد،الان فقط پژمان به رابطه ی نامشروع متهم شده که در بدترین حالت به 99 ضربه شلاق محکوم میشه.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چجوری میشه احتمال داد؟ ما مگه خداییم اما اگه رابطه کاری بوده دختر خانم تو خونه پژمان چ میکرده
وقتی شکایت شده کسی بازداشت شده به قید وثیقه ازاد شده خبرگذاری ها از تجاوز گفتن میتونی ی درصدم شده احتمال بدی ک شایدم همچین کاری کردن سلبریتیه پیغمبر ک نیست فکر میکنید معصومه
ایا حضور یک دختر تو خونه ی مرد با اختلاف سنی بیست سال میتونه تجاوز رو توجیه کنه؟
حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی دهژیم به کوردی دمرم به کوردی دهیدم وهلامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه لهو دونیایش بو کورد تی ههل دهچمهوه