2777
2789
عنوان

توروخداهرکی میدونه کمکم کنه حرف افتادن بچه دوساله

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 87 پست

ازهمتون ممنونم خداخیرتون بده بازم اگه روشی دیدین ک ج داده دریغ نکنین دعاکنین بحرف بیاد آخه زورم میادازکوچیکیش پرحرف بودهمه میگفتن زودبحرف  میاد باباشم رواین حساب میگه تخم کفترنده حالاتوکل بخدا بازم کارمیکنم روش ببینم چی میشه

پناه من۹۷/۷/۲۷ پناهم شد😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم هنوز دوسالشه فقط تک کلمه ای حرف زدن دو کلمه ای حرف زدن جابجایی کلمات فعلا موردی نیست حتی جابجایی کلمات تاهشت سالگی عادیه مثلا بچه جای ر میگه ی میخاد بگه باران میگه بایان اما اگه اصلا حرف نمیزنه یا حرف زدنی عصبانی میشهیا ی کلمه رو مدام تکرار میکنه  بحثش جداست

تیکر بارداری نیست .

اصلااااا مهم نیس بهش فشار نیار پسر منم همینطوره

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      

حتما ببرش گفتار درمان.  اون متخصص هست. شنوایی گوش میانی و ...  چک می کنه اگه مشکلی نداشت بهتون تمرین می ده تا به حرف بیافته!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
روند رشد گفتاری پسرا نسبت به دخترا خیلی متفاوته  دخترا زودتر صحبت میکنند در عوض ممکنه به نسبت ...

بچه من تخم کفتر خورد به جای حرف زدن بق بقو میکنه😅😅😅😅😅

🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد🌷

[QUOTE=168046668]چند کلمه میگه؟ 

نشمردم والاعزیزم فک کنم ۵۰،۴۰، تایی میگه مثلا بابا مامان هاگی ویزویز، بیم دردر،بق،بتو،جیز،داغ،...اینجورچیزامیگه

[QUOTE=168046668]چند کلمه میگه؟  نشمردم والاعزیزم فک کنم ۵۰،۴۰، تایی میگه مثلا بابا مامان هاگی ...

فکر کن توقع داری شاهنامه فردوسی رو برات بخونه

🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد🌷

دختر خواهر منم دوسال و نیمه حرف زدنش بیشتر با ایما و اشاره است کلمه میگه اسما که دوست داره صدا میزنه ولی وقتی تو حال خودشه یکی دوتا جمله میگ ولی وقتی باهاش حرف میزنی مسخره بازی در میاره فقط کله تکون میده 

عزیزم هنوز دوسالشه فقط تک کلمه ای حرف زدن دو کلمه ای حرف زدن جابجایی کلمات فعلا موردی نیست حتی جابجا ...

ن حرف ک میزنه عزیزم درحددوکلمه یا ی کلمه بیشترم با اشاره مثلا ندونه میفهمونه بهم