2777
2789
عنوان

توروخداهرکی میدونه کمکم کنه حرف افتادن بچه دوساله

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 87 پست

خدایی نصف کلمه های عجیب غریبی ک پسرم میگه واس خاطر دیدن کارتون بوده .....خیلی کمکش کرد

من یه خواهرشوهرم و عاشق عروسمونم.....دوسش دارم چون برادرمو دوس دارم....نمیدونم چه حسیه ولی همیشه دوس دارم توو هرجمعی بهترین باشه...تووهمه ی خریدا بهترین رو براش انتخاب میکنم حتی اگه خودم عاشق اون وسیله شده باشم....چون دوس دارم توو اوج باشه و هیچ کمبودی رو احساس نکنه....دوس دارم بم‌ب چشم خواهرش نگاه کنه نه خواهرشوهرخبیث😂😂

وااااااای حانما دست از سر این بچه ها بردارین

خوب بچه دوساله دوکلمه ای حرف میزنه دیگه

هر بچه ای یجوره مقایسه نکنین

بموقعش اینقد حرف میزنه کلافه میشی

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ی خواهرشوهرم کلا هیچی نمیگفت تو سه سالگی کلا زبون باز کرد جمله گفت اما تخم کبوتر چندبار دادن بهش ولی هیجا نبردن نگران نباش حرف میزنه 

مادربزرگم همیشه میگفت :                                                                                                               شاید عشق بتونه باعث گذرزمان بشه؛ولی گذر زمان نمیتونه باعث ایجاد عشق بشه .....

عزیزم من خواهرم ۳ سالش بود که کلا ۱۰ کلنه به زور میگف فهمیدم کم شنوایی داره بریدمش دکتر سمعک دادن بهش بعد بردیم گفتار درمانی الان خیلی خوبه فقط اصلااا سمت کاشت حلزون نرفتیم اینم بگم خود پسرعمم تو ۴ سالگی به حرف افتاد بستگی به خود بچه هم داره ولی حتما دکتر ببرش

لطفا لایکم نکنین اگ چیزی نمیگین 😠میشه برا گل روی امام خوبی ها یه صلوات بفرستین؟😍😍                       

خانم ها دختر من ۱سال و۴ماهشه هنو راه نمیره به نظرتون دیر نشده؟؟؟

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار

تا ۳ سالگی باید صبر کنید بعد برید گفتار درمان بررسیش کنه

چون بعضی بچه ها دیر به حرف میان

تلوزیونو قطع کن کلا

باهاش خیلی حرف بزن

براش کتاب بخون

کتاب ها و کارت های مصور بگیر

هر وسیله ای برمیداری با جملات ساده اسم اونو بگو بذار یاد بگیره

🖤 
اولا ک بچه رو با بچه مقایسه نکن دوما پسره منم همینطور بود بردمش بهداشت گفت ببرش گفتار درمانی همه گف ...

دقیقا شوهره منم مخااالف تخم کفتره میگه پرحرف میشه میگم پرحرف باشه بهترازاینه ک حرف نزنه پرحرف باشه اعتمادبنفس داره میگه ن حق نداری بدیش

پناه من۹۷/۷/۲۷ پناهم شد😍😍

روند رشد گفتاری پسرا نسبت به دخترا خیلی متفاوته 

دخترا زودتر صحبت میکنند در عوض ممکنه به نسبت پسرها دیرتر راه برن یا بُدُون اما پسرا کاملا برعکس هستن رسد حرکتی شون زودتر اتفاق میفته 

بنظرم تو این سن این گفتار برای یه دختر خیلی کمه 

حتما به گفتاردرمانی مراجعه کنید ‌‌‌‌‌‌‌چون رشد گفتار یه مدت زمان محدودی داره از اون بگذره بچه ممکنه حتی مدرسه عادی هم نتونه بره 

شکننده ای سخت...
یکی از فامیلامون دخترش دو نیم سالشه دکتر گفته مجبورش کنین حرف بزنه مثلا اینکه محل نکنین تا حرف بزنه ...

محل نمیکنم جیغ بنفش میزنه ک نگاش کنم😐😐

ممنون عزیزم من ک میدونم هربچه ای یجوریه ولی خب دلم میخاد اینم کم نیاره 😕😕

اصلا به گفتار درمانی فکر نکن، مخصوصا توی این کرونایی. بشینین کنار هم با بازی کلمات و یادش بدین. اگرم شیطونی میکنه، راحتش بذارین، خودش به قدری بلبل زبون میشه که دیگه سردرد میگیرین 

عزیزم پسر من ۳ سالش تموم شده بود که به حرف اومد 

نگران نباش 

الان ۴ سالشه و تقریبا همه چی میگه

ولی مثلا شعر نمیتونه بخونه یا چیزی تعریف کنه درست حسابی 

ولی از پیشرفتش راضیم و بنظرم تا ۵ سالگی همه چیش اوکی میشه 

برنامه (زبان باز کن کودک) رو از بازار دانلود و نصب کن

به حرف زدن پسر من که خیلی کمک کرد

خدایی نصف کلمه های عجیب غریبی ک پسرم میگه واس خاطر دیدن کارتون بوده .....خیلی کمکش کرد

کارتن چی میذاشتی عزیزم این براش ماشا میشا میذارم وپوکویوعاشقشونه قبلا براش جم کیدزکامل میذاشتم گفتن نذارمنم این دوتا میذارم

عزیزم من خواهرم ۳ سالش بود که کلا ۱۰ کلنه به زور میگف فهمیدم کم شنوایی داره بریدمش دکتر سمعک دادن به ...

دکترچی ببرمش عزیزم متخصص کودکان یا جای دیگه