2777
2789
عنوان

کسی از محصولات لاغری یا چاقی ویتارا استفاده کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13379 بازدید | 46 پست
من جدیدا خرید کردم ازش تا برسه دستم واسه کل بدن ببینیم چطوره ایشالا همشون عالی باشن

سلام من از محصولات ویتارا استفاده کردم
ژل کوچک کننده ی بینی با قیمت 300 هزار تومن از کانال روبیکا به حساب سمانه کیانی خریدم خیلیدیر ارسال کردن
اما هیچ نتیجه ای نداشت و عوارضم داشت که بینیم پر از نقطه های سیاه شد و رنگ بینیمم زرد شد و نوک بینیمم افتاده شد
همشون کلاهبردارن تورو خدا اعتماد نکنید وگرنه مثل من پولتون تو این اوضاع اقتصادی هدر میره و وقتی هم که محترمانه مشکلم رو در پی‌وی شون بیان کردم بهم بی‌احترامی کردن و منو بلاک کرد😔💔هم بینیم خراب شد هم 300 هزار تومن پولم رفت!
همه ی رضایت مشتریاشونم الکیه و خودشون ساختن برای تبلیغ و کلاهبرداری
خدا ازشون نگذره من که به امام حسین قسم راضی نیستم دلمو شکوندن😔پولمم هدر رفت💔

میخوام پایین تنم چاق بشه خیلی انگار رضایت داشتن...کانال تو روبیکا بود....یعنی نمیشه اعتماد کرد بهش؟

سلام من از محصولات ویتارا استفاده کردم
ژل کوچک کننده ی بینی با قیمت 300 هزار تومن از کانال روبیکا به حساب سمانه کیانی خریدم خیلیدیر ارسال کردن
اما هیچ نتیجه ای نداشت و عوارضم داشت که بینیم پر از نقطه های سیاه شد و رنگ بینیمم زرد شد و نوک بینیمم افتاده شد
همشون کلاهبردارن تورو خدا اعتماد نکنید وگرنه مثل من پولتون تو این اوضاع اقتصادی هدر میره و وقتی هم که محترمانه مشکلم رو در پی‌وی شون بیان کردم بهم بی‌احترامی کردن و منو بلاک کرد😔💔هم بینیم خراب شد هم 300 هزار تومن پولم رفت!
همه ی رضایت مشتریاشونم الکیه و خودشون ساختن برای تبلیغ و کلاهبرداری
خدا ازشون نگذره من که به امام حسین قسم راضی نیستم دلمو شکوندن😔پولمم هدر رفت💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما گفتی ازشون خرید کردی چیشد نتیجه داشت؟

سلام گلم من از مشاورش خانم حکمت گرفتم اول آخر واسش رضایت مشتری مهمه سلامتی مهمه من واسه بینی لب صورت سینه حجم باسن دوز خیلی قوی خرید زدم نزدیک ۲۷۰۰تومن با تخفیف برام زد خودش محصول دکتر خوش رج ملیسا ویتارا میفروشه منم بعضی خیلی محصولات خرید کردم اثر ندیدم کسی نمیگه ماستم ترشه این بنده خدا گفتن روشون اثر نکرد شاید اثر نکرده بعضیا ژل ارزون بهشون میسازه بعضیا گرون بهشون میسازه نمیشه بگیم محصولات بی کیفیتن من سوماتولین زدم نشد ی نفر دیگه استفاده کرد تو ۲دوره اثر دید بستگی به بدن داره مادرم هرچی میزد اثر ندید محصول ویتارا روش داره اثر می زاره بقول خودش موش آزمایشگاهی منه ببینید بدن اگر ضعیف باشه پک خارجی مث ویتارا ملیسا بوتی مکسی روش اثر داره واقعا کولاک میکنن بوتی مکسی اصلا ایران نداره اگر بدنتون استعداد تغییر بالا باشه ارزانترین محصولم اثر داره ژل لاغری بینی گامنو واسه دوستم گرفتم اب شد هر محصولی رو ی بدن جواب میده قشنگای من اگر واقعا دوس دارید تغییر کنید بیایید واتساپم یا پیجم من هر محصولی که به بدن اثر کنه با کلی تحقیق آزمایش بهتون معرفی میکنم شاید به محصول نیاز نداشته باشید با دارو گیاهی یا ژل یا قرص فرم قشنگی به خودتون بدید noroozi4677واتساپم ۰۹۳۸۲۸۵۸۴۱۳ درصورتی کمک میکنم دودل نباشید قصد واقعی ساختن زیبایی خودتون باشه خواهرانه کمک میکنم وگرنه الکی وقت خودتون تو اینستا سایتهانگذرونیدبایدعمل کنید ن به قصد سوال خودتون روسرگرم کنید قشنگای ابجی

سلام من از محصولات ویتارا استفاده کردم ژل کوچک کننده ی بینی با قیمت 300 هزار تومن از کانال روبیکا به ...

عزیزم کل پیج ها همکاراهستن خانم کیانی اصلا خودشون چت نمیکنن نماینده ها با شما درحال چت هستن بیا واتساپم تا بهت بگم چکارش کنی راحت خودتم ناراحت نکن اگر جای من بودی چکار میکردی هر محصولی استفاده کردم نشد بازم دنبال رفتم تا شد noroozi4677واتم۰۹۳۸۲۸۵۸۴۱۳

بله عزیزم من از محصولات ویتارا خریدم خیلی هم به موقع دستم رسید و خداروشکر  مصرف کردم راضی هستم  خوبی محصولات ویتارا اینه که گیاهیه  من محصولات گیاهی ویتارا  از صابون شیر بز کوچک کننده بینی پک لاغری برای داداشم و کرمی برای لک و جوش صورتم خریدم اسم کرم کرم نجلابیوتی بود از روبیکا خریدم بعدش الان هم دارم پولامو تکمیل میکنمه که از پک عفونت زنانه و کبد چرب و زگیل تناسلی ازش خرید بکنم  بجان تک پسرم همیشه برای ویتارا مدیونم 

سمانه کیانی کلاهبرداره هیچ محصولی ارسال نمیکنه اگرم ارسال بشه ناقصه نصف محصولاتو میدزده همه کرم هاش فیک و دست ساز ما ب تازگی متوجه شدیم  فهمیدیم همه محصولاتش فیک و دستسازه زیر زمین داره خودش درست میکنه منتها چون مثل جادوگر هی ازش تعریف میکنه و ی اسم باحال انتخاب کرده و یه بسته بندی شیک همه فریبشو میخورن هیچکس از محصولاتش راضی نیست و نبوده لطفا کسی ازش خرید نکنه بفکر سلامتیتون باشید🌸

نخور این چیزا رو عوارض داره اگر میخوای لاغر بشی تنغلات و شیرینی و نوشابه و.... حذف و ورزش اگر میخو ...

نه به هیچ عنوان از خانم کیانی خرید نکنه این آدم یه زن شیاد و کلاهبرداره که همه نحصولاتش دستسازه و هیچ سفارشی رو هم ارسال نمیکنه اگرم ارسالل کنه حتما از 10 سفارش 2 تاشو نمیفرسته از این طریق دزدی میکنه هر رضایتیم میبینی ساختگیه چ اینجا چ توی کانالاش

عزیزای دلم ببینید محصول ویتارا داره کیفیتشوازدست میده وبه نسبت کیفیت پایینش هزینسون بدبالاس اما من ب ...

اخطار لغو کاربری            تبلیغ ممنوعه

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

سلام دوستان.. وقت بخیر

من از شرکت ویتارا قبلا.. یعنی دوسال پیش خرید کرده بود البته در حد 200تا 300هزارتومان.. محصول لاغری گرفتم هم پودر و. هم ژل لاغری که اصلا هیچ نتیجه ای نگرفتم.. 

تا اینکه بهمن ماه 1400 واریزی 1میلیون تومان بری 3تا محصول به اسم این خانم سمانه کیانی داشتم. البته بری خودم نبود چون خودم نتیجه ای نگرفته بودم میدونسم محصولاتشون دست ساز و.... 

ایشون 1میلیون ما را بالا کشیدن هنوز که هنوزه نه محصولی بری من فرستادن ن جوابی به من دادن.. 

دوستان این هزینه ای که من براشون پرداخت کرده بودم مربوط به ی پسر بچه که با کارگری به دست آورده بود بهشون هم گفتم دیگه جوابمو ندادن..

ان شاءالله که جواب این کلاهبرداریشون از خدا بگیرن...