2777
2789
عنوان

کسی از محصولات لاغری یا چاقی ویتارا استفاده کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13379 بازدید | 46 پست

می‌خوام بگم خوب بلده کلاه برداری کنه..اینجوریه ک برا یکی اصلا محصول نمیفرسته و برا یکی می‌فرسته ولی کمه..خدا شاهده من افزایش قد ۹۰ عددی رو سفارش دادم که تخفیف خورده بود وشده بود ۲ میلیون بعد ۱۵ سانت هم بود...همین امروز به دستم رسید ولی ۱۰ سانت فرستاده و ۹۰ تا هم نیست ۸۵ تا هست...رفتم پی ویش میگم چرا ۱۰ سانته من که ۱۵ سانت خواسته بودم..میگه تو محصول ۵ میلیونی رو میخوای ۲ تومن بگیری؟... گفتم خودت گفتی تخفیف خورده و اینا یهو زد بلاک کرد...زنیکه هیچی نفهم دلم میخواد پارش کنم میمونو ...هنوز بماند ک نتیجه بده  یا ن؟😞

بله عزیزم من از محصولات چاقیش و داداشم از پک لاغری اورژانسی مصرف کردیم عالی جواب داد اسم مارکش ویتا ...

تو نکنه از تیمشون هستی چون همه جا رضایت گذاشتی😏

با همون روغن و کرم و قرصهای آشغال دست سازشون وزن زیاد و کم کردین؟😂😂 الان مردم اسم انگلیسی ویتارا رو سرچ کنن فقط ماشین ویتارا میاره🤣🤣 پول محصولات اصل آمریکایی رو میگیرن بی ناموسا ولی محصولات بی نام و نشون بدون تاریخ تولید و انقضا ودستساز زیر زمینی توی پاچه مردم میکنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان