2777
2789

امروز تبلیغ محصولاتش و تو روبیکا دیدم برای چاقی ،لاغری،پوست و همه چی

انگار خیلی هم فروش داشته و مشتریها براش پ رضایت فرستادن

کسی شناختی داره که خوبه یا بد؟میشه اعتماد کرد. ؟من برا چاقی میخوام

نخور این چیزا رو عوارض داره اگر میخوای لاغر بشی تنغلات و شیرینی و نوشابه و.... حذف و ورزش اگر میخو ...

میخوام پایین تنم چاق بشه خیلی انگار رضایت داشتن...کانال تو روبیکا بود....یعنی نمیشه اعتماد کرد بهش؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوام پایین تنم چاق بشه خیلی انگار رضایت داشتن...کانال تو روبیکا بود....یعنی نمیشه اعتماد کرد بهش؟

نه من اصلا به این چیزا اعتماد ندارم

عزیزم اگر ژنتیکی پایین تنه کوچیکی داشته باشی فکر نکن خیلی بزرگ بشه اما بازم اینایی که گفتم بخور شاید اثر کرد

سلام عزیزم خوبی نه فدات ویتارا اصلا خوب نیست من الان مشتریم بخاطر ویتارا بیمارستانه 

این ایدیمه بیاروبیکاپیام بده تا برات بفرستم 

@Nazioreza 👈👈👈

بله عزیزم من از محصولات چاقیش و داداشم از پک لاغری اورژانسی مصرف کردیم عالی جواب داد  اسم مارکش ...

خودمم همین  کانال و دارم اما میترسم عوارض داشته باشه خیلی لاغر شدم

نه عزیزم من که مصرف کردم الان 5ماهه داره از مصرف محصول چاقی ویتارا م بی گذره اصلا هم عوارض نداشته و برگشت هم نکردم عالیه دیروز تخفیف و هدیه داشتن من پکیج رفع موهای زائد و بلورین ویتارا رو سفارش دادم  من اگر پول داشتم کل محصولات شو میخریدم  بازهم کم کم میخرم استفاده میکنم اگه نتیجه هرچی شد میذارم براتون ولی قرص چاقی و پک لاغری و تقویت مژه و ابرو که هدیه ارسال کردن با یک کرم برای ترک بدن استفاده کردم خیلی نتیجه داد و راضیم 

سلام من از محصولات ویتارا استفاده کردم

ژل کوچک کننده ی بینی با قیمت 300 هزار تومن از کانال روبیکا به حساب سمانه کیانی خریدم خیلیدیر ارسال کردن 

اما هیچ نتیجه ای نداشت و عوارضم داشت که بینیم پر از نقطه های سیاه شد و رنگ بینیمم زرد شد و نوک بینیمم افتاده شد

همشون کلاهبردارن تورو خدا اعتماد نکنید وگرنه مثل من پولتون تو این اوضاع اقتصادی هدر میره و وقتی هم که محترمانه مشکلم رو در پی‌وی شون بیان کردم بهم بی‌احترامی کردن و منو بلاک کرد😔💔هم بینیم خراب شد هم 300 هزار تومن پولم رفت!

همه ی رضایت مشتریاشونم الکیه و خودشون ساختن برای تبلیغ و کلاهبرداری

خدا ازشون نگذره من که به امام حسین قسم راضی نیستم دلمو شکوندن😔پولمم هدر رفت💔