حالم از اخلاق ورفتار پدرم دیگه بخاطر توهیناش و فحشاش واینک بهم گفتم اضافی وزیادی ای هیشکی تورونمیگیره و...وچون قبلا ازد کردم شوهرسابقمو توو عصبانیت بگه یانقطه ضعفام مثل وسواس فکری ونشخوارذهنی توو عصبانیت ب روم اوردن بهم میخوره دلم میخواد برم ازاین جا ولی متاسفانه نمیشه میگم لااقل برم یه مدت مسافرت بیخبر تاقدرمو بدونه دیگ تااقی ب توقی میخوره فحشای بد ورکیک وناموسی نده نظرتون چیه
زندگی برای همه سخت شده گلم بشین نماز دعا بخون یه کم آروم بشی ایشالا خدا برات یه در خوب باز می کنه آب ...
من دلم تنهایی میخواد دلم میخواد برم یه جای دور تنها زندگی کنم حال روحیم داغونه حالم افتضاحه یه روزی شاید اگر خوب شدم شاید ازدکنم فقط تنهایی میخوام حال وحدصله ی رفت وآمد بافک وفانیل وخواهروبرادر هم حتی ندارم فعلا تازه داغون شدم واقعا موندم بااین توهین هایی که شنیدم هی شلوغی بکیر ببدبیا توو درگیری وصحنه هاییی ک دیدم چ کنم 😭💔
مگه قراره چند صد سال زندگی کنیم ؟دو روز دیگه پیر شدیم خیلی بیصدا ،دیگه اگه خواستی هم کسی سمتت نمیاد.. روزگار خیلی بیرحم تر از این حرف هاست که بخواهیم براش ناز و ادا کنیم... کی ضمانت کرده فردا اطرافیانمون باشند ؟..من این اشتباه رو کردم تو نکن ،عمرم مثه برف آب شد پای آدمای نالایق...از اشتباهام درس نگرفتم هی کج رفتم الآن تنها وپر از ترس و افسرده موندم.
ماجرا ازاینجا شروع شد که مادرم از کس دیگ ناراحت وعصبانی شد اززن برادروبرادرم که زن برادرم حرفی ک ب ...
تا جایی که من متوجه شدم خانم مودب و با شخصیتی هستی هیچ وقت نمیتونی درجواب کسی که بهتون بدی کرده مخصوصا اگه پدرباشه بهیچ عنوان به بدی جواب بدی پس بهتره کاری حرفی که باعث ناراحتی پدرتون میشه انجام ندید و حرفی نزنید هیچ وقت بر خلاف میلش رفتار نکن حتی اکه اشتباه بود سعی کن احترامش حفظ بشه جون تو نمیتونی بد رفتاری کنی اما اون میتونه خیلی بدترو بداخلاقتر بشه و حرفای دیگه ای هم بزنه بهرحال سعی کن از دردوستی و احترام گذاشتن بهش مجبور بشه که اونهم نتونه بی احترامی بهت بکنه هواشو داشته باشی غذایی چایی میوه. خودت براش ببر پدرته اگه مثلا شوهرت بود نمیگفتم اما هرچی باشه پدر هست ما که نداریم تازه میفهمیم چقدر سخت هست اون زمان که بود قدر ندونستیم الان که نیست تازه متوجه شدیم و بی فایده ، بهرحال اون روی سکه رو هم نگاه کن شرایط مستقل شدن نداری درامدو هزینه خورد و خوراک نداری مهمتر از همه الان هرچی باشه بد هم بهت بگذره باز خونه پدرت هست امنیت داری خیالت راحته این خیلی مهمه پدرتم یه سنی ازش گذشته طرزتفکرها فرق میکنه مشکلات و بیماری و بالابودن سن اینا همش تاثیر داره در اخلاق و رفتار پدرتون شما باید درک کنید اینارو، فکر کنم همون کتربذ بانو نازگل باشید خانم خوب و پاک و باشخصیت.
تا جایی که من متوجه شدم خانم مودب و با شخصیتی هستی هیچ وقت نمیتونی درجواب کسی که بهتون بدی کرده مخصو ...
ممنونم دوست خوبم شما آقایی چرا عکست خانومه؟بهرحال برادر مهربان من نمیخوام زنده باشم دیگه .نه نازگل کی هست؟!!! اونم مادروپدرش مثل من عصبانین اشتباه گرفتید انشاالله مشکل او هم حل بشه من الان آرزوم بود پدرومادرم فوت شده بودن راحت بودم😭💔
خواهشمندم بانو نازگل کیه ؟!!!نه من همین کاربری ودارم راجبه تاپیکای قبلیم بگم نخیر تموم کردم بااون آق ...
نام کاربریش همین هست بانو نازگل یه سر به تایکهاش بزن متوجه میشی دقیق دقیق اونهم مثل شما همین مشکل رو داشت خیلی هم خانم پاک و فهمیده و باشخصیت بود و هست بین دوراهی گیر کرده بود انتخاب بین کسی که از نظر مالی و شرایط بهتر بود اما چهره طرف به دلش نمینشست و یکی هم که از نظر چهره و رفتار و اینا دیوانه وار عاشقش بود و به طرف میگفت عشقم اما وضع مالی مناسبی نداشت و پا جلو نمیزاشت برای ازدواج فقط برا دوستی تا آخر عمر میخواست اما ازدواج نه .میگفت شرایط مالی مناسبی ندارم خود کاربر بانو نازکل بهش گفته بود اشکال نداره همه جوره با همه چی کنار میام اما بیا ازدواج دایم طرف قبول نمیکرد اونهم شرایط شمارو داشت جداشده بود و میگفت سنم بالاست و تمام حرفا و صحبتهای شما دقیق و دقیق مثل اون هست یه مو فرق نمیکنه. بخاطر این گفتم حتما اون کاربر باشید . بازم ببخشید ، ایشالا که یه راه خوبی پیدا کنید و مطمينم خدا هم به خاطر خوب بودنتون کمکتون میکنه. من متوجه شدم خانم مودب و فهمیده و باشخصیتی هستید و این مشکلات دایل بر بدبودن شما نیست،
بخدا من عکس خانم خودم نذاشتم خود سایت گذاشته موقع عضو شدن ، جنسیت زدم مرد ، چندین بار به نی نی یار ها گفتم عکس و درست کنن درست نمیکنن خودمم از گالری گوشی میخوام عکس دیگه بزارم ارور میده عوض نمیکنه دیگه نمیدونم چیکار باید بکنم ، البته اگه بخوام به کسی کامنت بدم و نظر بدم به اسم آبجی صداشون میکنم. تا حالا هیچکس هم از حرف و برخورد من الحمدالله ناراحت و ناراضی نبوده و نیست دیگه خداوکلی جای شکی برای من نزاشتید آبجی سحر ، کاربر بانو نازگل هم به من میگفت برادر مهربون من هستی داداش مهربونم!!!!! فقط تنها چیزی که جور درنمیاد اخلاق پدره ، نمیدونم پدر اون هم اینطوری بود یا نه ، به مادرش که خیلی احترام میذاشت و دوستش داشت مادرشو اما راحب پدرش دقیق نمیدونم اگه میدونستم دیگه شک نمیکردم صددرصد میگفتم خودتون هستید البته ببخشید دخالت میکنم یا تکرار میکنم حالا باشید یا نباشید فرقی نمیکنه من هم حرف شمارو قبول دارم میدونم که راست میگید فقط هم میخواستم ببینم نصمیم چی گرفت آیا ازدواج کرد یا نه ، اگه آره با کدوم با خواستگارش یا با عشقش همین.
بخدا من عکس خانم خودم نذاشتم خود سایت گذاشته موقع عضو شدن ، جنسیت زدم مرد ، چندین بار به نی نی یار ه ...
اشکالی نداره .شمام مشخصه مردخوبی هستید.نه به پروردگار من خانوم یا بانوی نازگل نیستم.برادر مهربان ممنونم من میگفتم کاش ازهمون موقع که دعواهای مادروپدر شروع شد فوت شده بودن این آرزوم این بود ولی باخودم میگم ۲۰ سال پیش مادر وپدرمن که بهترین ومهربونترین ومنطقی ترین عالیترین ونازنین ترین بودن به رحمت خدارفتن نازکترازگل بالای چشمت ابرو به من نمیگفتن این زن ومرد فقط فقط همخونه های منن اینجوری فقط فقط حالم عالی واوکی میشه وکاملا بی خیال میشم...