2777
2789
عنوان

6ماهگی نوزادتون

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 86 پست
یه مشکل دارم نمیدونم چیکار کنم که خواب روزش بیفته شب. کل شب رو بیداریم صبح تا عصر خواب

چندوقتشه؟؟من تا نزدیک ۳ماهگیشم روزا بیشترمیخوابید شب دیرتر میخوابید کم کم خودش درست شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما دیر شروع کردی  سرلاکش چ طعمیه؟ دختر منم گندم وموز دوس نداره قبل این سرلاک برنج وشیر و با ...

نه دیگه ازهمون ۶ماهگی که دکتر گفت

الان که طعم دار نمیدن

داروخونه گفت فقط برنج یا گندم طعم دار ماله ماه های بعدشه

چندوقتشه؟؟من تا نزدیک ۳ماهگیشم روزا بیشترمیخوابید شب دیرتر میخوابید کم کم خودش درست شد

دیگه کمکم 6 ماهش تموم میشه آخه پسرم تا 3 ماهگی 11شب میخوابید تا صبح بیدار نمی شد الان برعکس شده

دیگه کمکم 6 ماهش تموم میشه آخه پسرم تا 3 ماهگی 11شب میخوابید تا صبح بیدار نمی شد الان برعکس شده

خودش دوباره تنظیم میشه سعی کن تو روز باهاش بازی کنی وبیدار نگهش داری تاشب خسته باشه

از فرنی و حریره چند قاشق میدید به بچه هاتون؟

دیشب سوپی که دکتر پسرم گفته بود بهش دادم مدفوعش سبز شد و بزور دسشویی کرد.

۲۵ این ماه ۶ ماهش تموم میشه.هنوز جرات نکردم غذایی بدم بهش 

خدایا نگاهتو ازم برنگردون دستمو ول نکن حتی اگر من بنده بدی بودم