2777
2789
عنوان

6ماهگی نوزادتون

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 86 پست
۶ماه

کمه که غذا خودتو میدی دختر عموم از بس همه پی به پسرش داد معدش مشکل پیدا کرد 1 ماه بچش بستری بود از همون فرنی و حریره شروع کن دو هفته بعدش سوپ بده کم کم میخوره سریع غذا سفره بهش نده از رو کارتش پیش برو

متأسفانه بیشتر مردم «تحمل کردن» را آسان‌تر از «تغییر دادن» می‌پندارند ...
یکم زود ندادی؟؟اول بافرنی واینا معدشواماده میکردی که هضمش راحت تره

اخه دکترش گفته بود شایدم زود دادم نمیدونم

چند قاشق فرنی یا حریره بدم بهش.خیلی دوست داره اما میترسم زیاد بدم اذیت بشه

خدایا نگاهتو ازم برنگردون دستمو ول نکن حتی اگر من بنده بدی بودم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازگیا هم عادت کرده اصلا تو تخت خودش نمیخابه میخابه کنار من .هر یه ساعت سینه منو میگیره دهنش تا ساعت سه کارش اینه بعد میخابه تا ۶ دوباره تا ۸ کارشو تکرار میکنه

هرچیزی و ک میشه پورده ک وریسکش کمه بهش بده اول یکم بده ازگ حساسیت نداشت بده والا منم هی این چیزاروبهم بدن وبی مزه باشه حالم بد میشهادویه نزن ولی میتونی با نبات واین چیزا یه کوچولو طعم دارش کنی بتونه بخوره طفلی

از فرنی و حریره چند قاشق میدید به بچه هاتون؟ دیشب سوپی که دکتر پسرم گفته بود بهش دادم مدفوعش سبز شد ...

من حریره یه قاشق سرپر آرد برنج با یهدلیوان اب و 4 دونه بادوم درست میکنم تو دووعده بهش میدم

من حریره یه قاشق سرپر آرد برنج با یهدلیوان اب و 4 دونه بادوم درست میکنم تو دووعده بهش میدم

من حریره بادوم حاضری خریدم از داروخونه.دفعه بعدی بادوم میخرم خودم درست میکنم براش‌.اخه پسرم کم رو زمین میمونه باباش بغلیش کرده.

راستی بچه هاتون میتونن بشینن؟

کمه که غذا خودتو میدی دختر عموم از بس همه پی به پسرش داد معدش مشکل پیدا کرد 1 ماه بچش بستری بود از ه ...

ندادم عزیز فقط ازماست امتحان کردم ببینم به همه چی بی میله یا فرنی وسرلاک.که دیدم اونو خورد.بله مطمعنا ضرر داره

عزیزم اصلا چرا شما باید غذای طعم دار بدی؟ بچه هیچ طعمیو تا نچشه که نمیشناسه زیر یه سال حای تو فرنیش هم نباید شکر بریزی بیش فعالی شدید میاره . نمک هم که تعطیل. طبق قانون روانشناسی کودکان هر غدایی که دوست نداره تا ۱۰ بار باید بدی حتی اگه تف کنه هر بار. 

روانشناسی کودک
عزیزم اصلا چرا شما باید غذای طعم دار بدی؟ بچه هیچ طعمیو تا نچشه که نمیشناسه زیر یه سال حای تو فرنیش ...

قند چی اونم بیش فعالی میاره ؟

عزیزم اصلا چرا شما باید غذای طعم دار بدی؟ بچه هیچ طعمیو تا نچشه که نمیشناسه زیر یه سال حای تو فرنیش ...

نه عزیز ندادم توضیح دادم واسه دوستان فقط من باب امتحان کردن بود که دیدم ماست رو میخوره اما سرلاک وفرنی رونه