خانما من دخترم نه سرلاک دوست داره نه فرنی ونه بیسکویت مادر😪😪میل بهدغذاهای طعم دار داره مثلا قاشق رو میزنم توماست یا آب یاهرچیز دیگه بامیل میخوره اما اونارو دهنشوچفت میکنه به زور باید بهش بدم یااینکه بیخیالش بشم
کمه که غذا خودتو میدی دختر عموم از بس همه پی به پسرش داد معدش مشکل پیدا کرد 1 ماه بچش بستری بود از همون فرنی و حریره شروع کن دو هفته بعدش سوپ بده کم کم میخوره سریع غذا سفره بهش نده از رو کارتش پیش برو
متأسفانه بیشتر مردم «تحمل کردن» را آسانتر از «تغییر دادن» میپندارند ...
تازگیا هم عادت کرده اصلا تو تخت خودش نمیخابه میخابه کنار من .هر یه ساعت سینه منو میگیره دهنش تا ساعت سه کارش اینه بعد میخابه تا ۶ دوباره تا ۸ کارشو تکرار میکنه
خدایا نگاهتو ازم برنگردون دستمو ول نکن حتی اگر من بنده بدی بودم
هرچیزی و ک میشه پورده ک وریسکش کمه بهش بده اول یکم بده ازگ حساسیت نداشت بده والا منم هی این چیزاروبهم بدن وبی مزه باشه حالم بد میشهادویه نزن ولی میتونی با نبات واین چیزا یه کوچولو طعم دارش کنی بتونه بخوره طفلی
عزیزم اصلا چرا شما باید غذای طعم دار بدی؟ بچه هیچ طعمیو تا نچشه که نمیشناسه زیر یه سال حای تو فرنیش هم نباید شکر بریزی بیش فعالی شدید میاره . نمک هم که تعطیل. طبق قانون روانشناسی کودکان هر غدایی که دوست نداره تا ۱۰ بار باید بدی حتی اگه تف کنه هر بار.