خانما من دخترم نه سرلاک دوست داره نه فرنی ونه بیسکویت مادر😪😪میل بهدغذاهای طعم دار داره مثلا قاشق رو میزنم توماست یا آب یاهرچیز دیگه بامیل میخوره اما اونارو دهنشوچفت میکنه به زور باید بهش بدم یااینکه بیخیالش بشم
لعاب چه برنجی وهمین آب برنج آبکشی منظورته درضمن آبم هنوزندادم بدمش یانه 5ماه ونیمشه
هنوز بهش آب ندادی من که از همون اول البته کم بهش میدادم نه گلم برنج ایرانی رو یه قاشق میسوری بعد با یهدلیوان اب با حرارت کم بزار بپزه بعد که مثل شعله زرد شد خاموش کن از صافی آبش رو بگیر بده بهش بخوره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه قاشق آرد برنج با یه لیوان آب سرد باشه حتما که گلوله گلوله نشه با 4 تا بادوم که با دوما رو تو آب جوش چند دقیقه خیس کن پوستش راحت کنده میشه بعد هم الک کن من رنده میکنم بزار با حرارت کم قوام بیاد باید همش هم بزنی .فرنی هم همینه ولی بادام نداره