2777
2789
عنوان

6ماهگی نوزادتون

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 86 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا اشتباه نکن از غداهای خودتون حتی انگشتم نزن بذار دهنش من دو تا بزرگ کردم سر بچه اولمم همین شد بی ...

نه نمیدم فقط من باب اینکه بدونم میلش به همه چی اینجوریه یانه امتحان کردم

اره شیرخودمه باهاشم سیرمیشه ولی خب سنشه باید بخوره سرلاک وفرنی که نمیخوره😁😁

عزیزم باید طبق کارت های غذاهای کمکی بهش غذا بدی چون هرچیزی غیر اونا ممکنه برا بچه آلرژی ایجاد کنه و اگر بچه یه بار غذای طعم دار بخوره دیگه غذاهای خودشو نمیخوره چون نه نمک داره نه شکر.فقط فرنی و حریره بادوم و سوم.موز و سیب و گلابی از8ماهگی بده.

میشه داد بهش؟؟

اره عزیز دلم تازه از الان بهش بدی بعد که بزرگ میشه بد غذا نمیشه

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
نه نمیدم فقط من باب اینکه بدونم میلش به همه چی اینجوریه یانه امتحان کردم اره شیرخودمه باهاشم سیرمیش ...

شیشه میخوره یه راه حلی میخوام نشون بدم که گولش بزنی دختر خودمم شش ماهو نیمشه ولی از چهار ماهو نیم شروع کردم فرنی و سوپ دادم

چشام سگ داره...ولی از این گوگولی پاکوتاهاست بلد نیست پاچه بگیره🤗🤗
😪😪😪 سیب زمینی میشه داد مشکل نداره؟؟

پوره سیب زمینی ،هویچ،کدوحلوایی با کره یا شیر

میگم  احیانا خشتکاتون معلومه،زشت نیس عایا؟😶           ساق پاهاتون چطو؟اونم موردی نداره؟!! یکم خزه انگار! نظر شما چیه😞

بهترین غدا الان براش سوپه.با مرغ و پیاز و برنج و هویج و سیب زمینی و کمی کره.کامل بپز میکس کن بده بهش.کم کم و بازی بازی بده تا لجباز نشه تو خوردن.قطره مولتی شو نیم ساعت قبلش بده تا اشتهاش باز بشه.قطره آهن رو فراموش نکنیا.