خانما من دخترم نه سرلاک دوست داره نه فرنی ونه بیسکویت مادر😪😪میل بهدغذاهای طعم دار داره مثلا قاشق رو میزنم توماست یا آب یاهرچیز دیگه بامیل میخوره اما اونارو دهنشوچفت میکنه به زور باید بهش بدم یااینکه بیخیالش بشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم باید طبق کارت های غذاهای کمکی بهش غذا بدی چون هرچیزی غیر اونا ممکنه برا بچه آلرژی ایجاد کنه و اگر بچه یه بار غذای طعم دار بخوره دیگه غذاهای خودشو نمیخوره چون نه نمک داره نه شکر.فقط فرنی و حریره بادوم و سوم.موز و سیب و گلابی از8ماهگی بده.
اره عزیز دلم تازه از الان بهش بدی بعد که بزرگ میشه بد غذا نمیشه
من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
بهترین غدا الان براش سوپه.با مرغ و پیاز و برنج و هویج و سیب زمینی و کمی کره.کامل بپز میکس کن بده بهش.کم کم و بازی بازی بده تا لجباز نشه تو خوردن.قطره مولتی شو نیم ساعت قبلش بده تا اشتهاش باز بشه.قطره آهن رو فراموش نکنیا.