2777
2789
عنوان

خانوم های کورد عزیز تشریف بیارید ببینم چند نفریم 😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 129 پست
اونکه آره فقط مشکلم اینه زبانشان رو نمیفهمم ، اونام همش کردی حرف میزنن ،البته اجدادی سنندجی هست ...

اگه مشکلت فقط زبان باشه خیلی راحت یاد میگیری یکی از همسایه های ما ترک قزوین هستن وخیلی عالی کوردی حرف میزنن

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من                                                   دل من داند و من دانم و دل داندو من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونتون مهربون🤩

ماچ ماج🌷🌷🌷🌷

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑
چند تا از اقوام دور ما اهل کرمانشاه هستن ولی...... با این که خودشون کورد هستن با بچه هاشون کاملا فار ...

اره بابا زیاد 

ببخش میپرم وسط حرفت

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑
اره بابا زیاد  ببخش میپرم وسط حرفت

خواهش میکنم 

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من                                                   دل من داند و من دانم و دل داندو من
چند تا از اقوام دور ما اهل کرمانشاه هستن ولی...... با این که خودشون کورد هستن با بچه هاشون کاملا فار ...

آخه شماها زبان اصلیتون کوردیه سورانیه حتی مدرسه و دانشگاهم کوردی صحبت میکنید اما ما زبان اصلیمون فارسیه کرمانشاهیه چون هم سورانی هم کلهری هم لک و خیلی گویشهای دیگه داریم برا همین ارتباط با همدیگه یه خورده برامون سخته من خودم با خونوادم کوردی صحبت میکنم اما با دخترم فارسی

آخه شماها زبان اصلیتون کوردیه سورانیه حتی مدرسه و دانشگاهم کوردی صحبت میکنید اما ما زبان اصلیمون فار ...

جالبه واسم حالا که توضیح دادی یکم قابل قبول تره ولی اون موقع که رفته بودم کرمانشاه خیلی واسم عجیب بود 

گلم کرمانشاه رسم مهریه و شیربها چجوریه

عروس رسم جهاز بردن نداره همه چی پای داماده حالا اگه کسی داشته باشه با خودش میبره ولی در کل این رسمو نداریم مهریم مثله جاهای دیگه معمولیه نه کم نه زیاد بستگی ب توافق دو طرف داره

جالبه واسم حالا که توضیح دادی یکم قابل قبول تره ولی اون موقع که رفته بودم کرمانشاه خیلی واسم عجیب بو ...

حالا من وقتی اومده بودم شهر شما برااااام عجیب بود حتی دانشگاهم کوردی حرف میزدن

حالا من وقتی اومده بودم شهر شما برااااام عجیب بود حتی دانشگاهم کوردی حرف میزدن

اره ما کلا کوردی حرف میزنیم واسه همین رفتار شما واسم عجیب بود