2777
2789
عنوان

خانوم های کورد عزیز تشریف بیارید ببینم چند نفریم 😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 129 پست
شیعه و سنی الحقم داریم

میشه در مورد الحق ها توضیح بدی گلم اینکه اساس دینشون چی هست و جمعیتشون زیاده یا کم؟ 

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من                                                   دل من داند و من دانم و دل داندو من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه در مورد الحق ها توضیح بدی گلم اینکه اساس دینشون چی هست و جمعیتشون زیاده یا کم؟ 

راستش چیز زیادی نمیدونم بیشتر مربوط ب مناطق سرپل ذهاب و ثلاث و اون قسمتان فقط میدونم حضرت علیو به عنوان امام اول قبول ندارن

با اجازه استاتر عزیزم

میدونم‌ ربطی به این تاپیک نداره،خواهش میکنم واسه حل شدن مشکلم ی صلوات مهمونم کنید😔😔😔😔🙏🙏🙏

(از اینکه میبینم بچه ها بهم لطف دارن و صلوات میفرستن خیلی خیلی بیشتر امیدوارتر میشم و تلاش میکنم.

اگه واستون مقدور بود لطفا صلوات رو بفرستین خیلی به صلواتون نیاز دارم❤❤❤❤)

❤لطفا برای قبولی خواهرم در ازمون ی صلوات بفرستین❤
راستش چیز زیادی نمیدونم بیشتر مربوط ب مناطق سرپل ذهاب و ثلاث و اون قسمتان فقط میدونم حضرت علیو به عن ...

مرسی گلم 

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من                                                   دل من داند و من دانم و دل داندو من
مرسی که جواب دادی سنی الحق چجوریه؟راهی هست که بدون پرسش بفهمیم مذهبشون چیه؟ ببخشید اینقدر سوال پرسید ...

سنی

شیعه

الحق

با هم یکی نیستن ببین روانسر جوانرود و پاوه و قسمتی از ثلاث سنی هستن

قسمتایی از سرپل و اسلام آباد و ثلاثم الحق هستن بازم طایفه ایه مثلا تو همون سرپل هم الحق هست هم شیعه هم سنی همشون کنار هم زندگی میکنن هیچ مشکلیم باهم ندارن

کورد نیستم عاشق مردم کوردم ♥️♥️♥️♥️♥️

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉

کرمانشاه

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
کورد نیستم عاشق مردم کوردم ♥️♥️♥️♥️♥️

لطف داری. گلم

خانم کردا یه سوال بپرسم اگه ناراحت نمیشین 

بپرس