2777
2789
عنوان

خانوم های کورد عزیز تشریف بیارید ببینم چند نفریم 😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 129 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره قبول دارم حرفتو ما خدامون یکیه دینمون یکیه کتابمون یکیه پیامبر مون یکیه ولی این همه تفرقه ...&nb ...

بله واقعا همه چیموون یکیه مثل همه ...دقیقا اگرم ی فرق باشه اینک شما عمر قبول دارین ما نه 😊که اونم ازاول همینو توگوشمون خوندن  ازکوچیکی ازهرچیزی بگن بهمون ماام همونو تکرار وتایید میکنیم☺هم شما هم ما

راسی عزیزم شما ب ظهور امام زمان معتقدید؟یا جوردیگ ای هست اعتقادتون میشه بگید اگه خاسید❤البته

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء❤میشه  برای حاجت روایی خودم وخودت دوتا صلوات مهمونم کنید؟🙏^{اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فرجهم}^  ^{اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فرجهم}^

حیف شد ☹️من عاااشق لهجه تونم ینی کلا لهجه های متفاوت به دلم میشینه دست خودم نیست 

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من                                                   دل من داند و من دانم و دل داندو من
بله واقعا همه چیموون یکیه مثل همه ...دقیقا اگرم ی فرق باشه اینک شما عمر قبول دارین ما نه 😊که اونم ا ...

اره از ابتدایی تو کتابا اوردن امام عمر بد امام ابوبکد فلان...

راجب امام زمان هم بعضی از سنی مذهب ها اعتقاد دارن که ایشون هنوز به دنیا نیومده بعضی ها هم هیچ اعتقادی به ایشون ندارن بعضی ها هم مثله من به اعتقادات شما احترام می ذارن ولی اعتقاد صد در صد هم ندارن 

من یه دختر کُردم (با افتخار)ولی بیا بهت مردونگی یاد بدم 
اره از ابتدایی تو کتابا اوردن امام عمر بد امام ابوبکد فلان... راجب امام زمان هم بعضی از سنی مذهب ها ...

اهاباشه مرسی عزیزدل😘❤

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء❤میشه  برای حاجت روایی خودم وخودت دوتا صلوات مهمونم کنید؟🙏^{اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فرجهم}^  ^{اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فرجهم}^
الان بعد3سال خداروشکرخوب شده دیگه

خدا روشکر

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من                                                   دل من داند و من دانم و دل داندو من