2777
2789
عنوان

يعني بچم دختره يا پسره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 87 پست
تهوع و بالا اوردن زیاد تا پنج ماهگی تمام طول شبانه روز حالم بد بود ویار ب ترشی و مرغ و پیاز و سوسیس ...

اهان چه باحال منم علائم شما رو دارم كامل ولي فست فود و دوست دارم اين سوزنه از چند هفتگي مشخص ميشه؟

اگه هميشه كاري كه ميخواين انجام بديم در جهت رضايت اون باشه ، هميشه موفقيم و هيچوقت پشيمون نميشيم ...خداروميگم اون تهه عشقه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن اگ کف کنه پسره برا من اصلا کف نکرد همونجوری موند ثابت..تو نت خونده بودم 

بلاخره كدومش درسته 

اگه هميشه كاري كه ميخواين انجام بديم در جهت رضايت اون باشه ، هميشه موفقيم و هيچوقت پشيمون نميشيم ...خداروميگم اون تهه عشقه ...
اهان چه باحال منم علائم شما رو دارم كامل ولي فست فود و دوست دارم اين سوزنه از چند هفتگي مشخص ميشه؟

من چهار هفته بودم زدم چندین بارم زدم درست دراومد

من فقط مشتاق آرامشم  مشتاق اندکی فراموشی
سرد بود یعنی پسره!؟ دکتر هم توی 13 هفتگی گفت احتمالا پسره الان 18 هستم نرفتم سونو موندم لباس پسرون ...

اره من از يه خانم مسن شنيدم كه وارد بود بعد اون به هر كى گفتم درست در اومده 

سينه ام دكان عطاريست... دردت چيست؟!
خواب آلودی یا نه تو کارهای خونه چی تنبلی یا زبز و زرنگی؟

تغييري نكردم همون ادم قبليم كلا نه زرنگ بودم نه تنبل يكم اگه حساسيتم به بو و تهوع نبود مشكلي ندارم تو كار كردن خونه ولي تهوع اذيتم ميكنه ميشينم يا دراز ميكشم نميدونم حالا چي ميشه 😂

سرد بود یعنی پسره!؟ دکتر هم توی 13 هفتگی گفت احتمالا پسره الان 18 هستم نرفتم سونو موندم لباس پسرون ...

شما هم الان امتحان كن ببين درست در مياد ؟ 

سينه ام دكان عطاريست... دردت چيست؟!