2777
2789
عنوان

يعني بچم دختره يا پسره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 87 پست
ناخواسته بود عزيزم فرقي نداشت برام دختر رو خيلي خيلي دوست دارم همسرم هم خواهر خاله و عمه نداشت اونم ...

نا خواسته نبوده خدا خواسته بوده ... اونم بهت ميده ان شاالله 

اگه هميشه كاري كه ميخواين انجام بديم در جهت رضايت اون باشه ، هميشه موفقيم و هيچوقت پشيمون نميشيم ...خداروميگم اون تهه عشقه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیرنی دختر ترشی شوری پسر ببین میلت ب کدوم بیشتره

هردو شوري و ترشي ك خيلي يكمم هر از گاهي شيريني 

اگه هميشه كاري كه ميخواين انجام بديم در جهت رضايت اون باشه ، هميشه موفقيم و هيچوقت پشيمون نميشيم ...خداروميگم اون تهه عشقه ...
خب اخه بعدش خودش مشخصه  تمام تستا رو پروندي رفت 😅 حالا سرگرمي ديگه نداريم😂

عزيزممممم ايشالله هر چي قسمتت باشه به خير و خوشي برات انجام بشه يه تاپينگ بزن ماماناي خرداد و تير ١٤٠٠ همه رو جمع كن اونجا نظرات و علايمشون رو هم اونجا مطرح ميكنن بهتر سر گرم ميشي 🌹❤️

خدا خواست خوشبخترين باشم  گل هاي زندگي ام رو افريد 🌹A🌹A
من ترشی و شوری خیلی میخوردم در صورتی ک متنفر بودم قبل بارداری بچم پسر شد

منم ترشی شوری رو خیلی دوس داشتم توی بارداری و یه کیلو آلوچه رو با نیم کیلو نمک میخوردم😋😋😋😋ولی دختر بود بچه ام

اینم پرید😂😂😂😂😂

منم ترشی شوری رو خیلی دوس داشتم توی بارداری و یه کیلو آلوچه رو با نیم کیلو نمک میخوردم😋😋😋😋ولی دخ ...

😂😂😂😂اي واي 😂😂😂😂

خدا خواست خوشبخترين باشم  گل هاي زندگي ام رو افريد 🌹A🌹A
حالا دختر ميخواد قند و نبات يا پسر ؟!!!

واقعا خودخواهی بگم چی میخوام خب دلم هردوشو میخواد هرچه از دوست رسد نکوست ان شاالله فقط سالم باشه ولی دلم میخواد هردوش رو داشته باشم 

بستنی میخوری یالواشک؟

هردوش ولی قندم بالاس نمیتونم چیزای قندی‌ بخورم