2777
2789
عنوان

رجوع به همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1629 بازدید | 90 پست
ولی تو یکی از تاپیکاتون گفتید ک با این خانمی ک درد دل میکنع قصد ازدواج دارید 

وقتی بود ک خانمم طلاق گرفته بود و رفته بود

الان لطفا در مورد سوالی ک در مورد رجوع خانمم کردم اگر نظر سازنده ای دارید بفرمایید

من موندم ک اون خانم ک این آقا در جهت رفع مشکلاتش با شوهرش حرف میزده چطور ایشون بهش علاقمند شده

خب طبیعیه 😉

ادما وقتی ارتباطشون باهم بیشتر میشه و همدیگه رو درک میکنن کم کم علاقه مند میشن دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکاشو خوندم هربار گفته یه خانومیه بهم گفته باهام درددل کن😁یه بار گفته همکارم، یه بار گفته یکیو د ...

اصلا این آقا فرشته هم باشه چون تو این سایته مورد اطمینان نیست

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
وقتی بود ک خانمم طلاق گرفته بود و رفته بود الان لطفا در مورد سوالی ک در مورد رجوع خانمم کردم اگر نظ ...

ازون موقع دارم نظر سازنده میدم برادر 

و ایتکه یه سوالم پرسیدم جواب ندادید

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
اصلا این آقا فرشته هم باشه چون تو این سایته مورد اطمینان نیست

چرا مورد اطمینان نیستم؟

اشکالی داره از شماهها به عنوان خواهر بزرگتر نظر بخوام و راهنماییم کنید؟؟

خدای نکرده جسارتی کردم ک اینطور میگید؟

نمیدونم چرا ما آدما خیلی وقتا ظرفیت لازم رو در مواجه با مسائل نداریم؟

بالاخره خانمها از دید یه خانم بهتر میتونن راهگشا باشن

تاپیکاشو خوندم هربار گفته یه خانومیه بهم گفته باهام درددل کن😁یه بار گفته همکارم، یه بار گفته یکیو د ...

واقعا

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
چرا مورد اطمینان نیستم؟ اشکالی داره از شماهها به عنوان خواهر بزرگتر نظر بخوام و راهنماییم کنید؟؟ خ ...

برای من هیچکس مثل عشق اولم نمیشه

اینو خود خانمم هم میدونه

علاوه بر این ک مادر بچم هم هست

اگر خداوند یاری کنه و بهم رجوع کنیم و دلمون بهم سبک میشه قطع یقین خود خانمم میدونه ک جونمو براش میزارم

زندگی ما از دخالت های بیجا از هم پاشید

برای من هیچکس مثل عشق اولم نمیشه اینو خود خانمم هم میدونه علاوه بر این ک مادر بچم هم هست اگر خداو ...

پس این دفعه با پایه های محکم‌و اساسی تر زندگیتون رو بنا کنید که با حرفها و دخالتهای هیچکسسس ویران نشه

ان شاءالله خدا کمکتون کنه تا دوباره زندگیتون رو از نو و عالی بسازید

چ سوالی؟

اگر متاهل شده بودید و خانم سابقتون مثل الان برمیگشت باز قبول میکردینش یا ن

اگر متاهل شده بودید و خانم سابقتون مثل الان برمیگشت باز قبول میکردینش یا ن

بالاخره با ازدواج مجدد و برگشتن دوباره خانم اول قضیه خیلی سخته

ولی بخدا باورتون نمیشه خیلی دوسش دارم و اصلا راغب به ازدواج با خانم دیگه ای بجز خانم اول خودم نیستم

دعا کن ک برگرده و خداوند هم ما رو تا ابد در کنار هم حفظ کنه