2777
2789
عنوان

رجوع به همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1630 بازدید | 90 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا کنید ک انشاا... دلامون بهم نزدیک بشه و بهم رجوع کنیم و به صلاحمون باشه فقط موندم چطور خانواده ه ...

امیدوارم مشکلاتتون حل بشه و خوشبخت بشید

کاری نداره سختش نکنید یه روز باهم باشید و صحبت کنید دورنمایی از با هم بودن رو در آینده تصور کنید در مورد بک سری هدفهاتون که باهم میتونید بهش دست پیدا کنید صحبت کنید فرداشم قرار بزارید برید عقد کنید نمیخواد واسه کسی توضیح بدید فقط برگردید سر زندگیتون هرکی پرسید بگید همدیگه رو دوست داریم نگید بخاطر بچه برگشتیم... 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بالاخره شاید دوس داره غرورش از اینی ک هست بیشتر له نشه و منم برای غرورش احترام قائلم با اینکه خیلی ...

یه چزی بگم ☺

البته این تجربه منه و قطعا خانم شما اینجوریا نیست

ولی من زنداییم بزرگتر از داییم بود 

داییم رو بدبخت کرد،معتاد کرد ،روانی کرد ووووو

همه اموال و داراییش هم‌بالا کشید و داییم رو نابود کرد و طلاق گرفت 

الان اینقدر پر روعه با اینکه داییم کمپه تا بهتر بشه حال جسم و روانش

دوباره شروع کرده به زنگ‌زدن و مقدمه چینی که میخواد برگرده و هی حرف میزاره تو زبون بچش که بیاد اینجا بگه 

الان داییم توی کمپ افتاده ولی اون توی فکر دوباره پر کردن جیب خودشه 

و اینقدر پر روعه میگه سهم ارثیه پسرم رو بدید تا بیام داخلش زندگی کنم

قدر خونه و زندگی ای که پدر بزرگم براش گذاشته بود رو ندونست و الان رفته توی روستاشون و نون شب نداره بخوره و مجبوره خودش کار کنه

دوست خواهر من؟؟؟؟؟؟چ حرفا

خواهر دوستت حالا چه فرقی میکنه زن داشتی با ایشان دردو دلم میکردی

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
اون وقت اونا هم مشکل خانوادگی دارن و در جهت رفع مشکلاتشون صحبت بوده

ولی تو یکی از تاپیکاتون گفتید ک با این خانمی ک درد دل میکنع قصد ازدواج دارید 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
خواهر دوستی حالا چه فرقی میکنه زن داشتی با ایشان دردو دلم میکردی

تاپیکاشو خوندم هربار گفته یه خانومیه بهم گفته باهام درددل کن😁یه بار گفته همکارم، یه بار گفته یکیو دوست دارم یه بار گفته خواهر دوستم😁

ناامید از در رحمت به کجا باید رفت؟یا رب از هرچه خطا رفت؛ هزار استغفار...
چقدر خوب بود اگر از درون چیزی اطلاع نداریم قضاوت ناحق نکنیم

اسی من نصیحت دلسوزانه بهت میکنم، به خانومت رجوع کن و دیگ با خانومای دیگ درددل نکن خواهشا🤭🙏

ناامید از در رحمت به کجا باید رفت؟یا رب از هرچه خطا رفت؛ هزار استغفار...
عزیزم‌ خودشون گفتن که .. قصد ازدواج داشتن و در شرفش بودن ولی با تماس همسر سابقشون نظرشون عوض شده

من موندم ک اون خانم ک این آقا در جهت رفع مشکلاتش با شوهرش حرف میزده چطور ایشون بهش علاقمند شده

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟