2777
2789
عنوان

رجوع به همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1629 بازدید | 90 پست
بالاخره با ازدواج مجدد و برگشتن دوباره خانم اول قضیه خیلی سخته ولی بخدا باورتون نمیشه خیلی دوسش دار ...

الهی بحق امام علی دوباره ب هم برگردید و خوشبخت و عاشقانه زندگی کنید 

ولی اگر خانمت برگشت تحت هیچ شرایطی به کسی مشاوره ندید و درد دل نکنید چون یا شما وابسته میشی یا اون خانم 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بحق امام علی دوباره ب هم برگردید و خوشبخت و عاشقانه زندگی کنید  ولی اگر خانمت برگشت تحت ه ...

چشم حتما

دعا کن ک از شر شیطان همه در امان باشیم و بتونم موجبات خوشبختی خانمم رو فراهم کنم و کاستیهایی رو ک توی زندگی داشتم بتونم به نحو احسن جبران کنم 🙏🙏

چشم حتما دعا کن ک از شر شیطان همه در امان باشیم و بتونم موجبات خوشبختی خانمم رو فراهم کنم و کاستیها ...

حالا قبول کرد برگرده؟

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
حالا قبول کرد برگرده؟

تا دیشب ک باهاش در تماس بودم ک گفت وقت بیشتری برای تصمیم گیری میخواد

ولی اصلا تحمل خدای نکرده جواب منفی رو ازش ندارم

انشاا... ک هر جور خداوند صلاحمونه برامون مقدر کنه🙏🙏🙏

تا دیشب ک باهاش در تماس بودم ک گفت وقت بیشتری برای تصمیم گیری میخواد ولی اصلا تحمل خدای نکرده جواب ...

براش توضیح میدادی ک بخاطر دخترمون برگرد تو بالا سرش باشی بهتره تا یه نامادری و ... از دلتنگی هات بگو بهش بگو بریم مشاوره تا مشکلات قبلی رو حل کنیم 

میشه بگید علت طلاق چی بوده

براش توضیح میدادی ک بخاطر دخترمون برگرد تو بالا سرش باشی بهتره تا یه نامادری و ... از دلتنگی هات بگو ...

والا همه اینها رو ک گفتید رو بهش گفتم

ولی خیلی متاسفانه مغروره و لجوج

ولی در عین حال عاشقشم

ولی درکم نمیکنه 

دلیل جدایی هم واقعا دخالتهای بیجای خانوادش و چشم و هم چشمی و توقعات بالا بود و نتونست در زندگی مدیریت درست و معقولی داشته باشه

الان هم واقعا فقط بخاطر دخترم اگر رجوع کنه میپذیرمش

مگر ن از خودم ک گذشته دیگه...

والا همه اینها رو ک گفتید رو بهش گفتم ولی خیلی متاسفانه مغروره و لجوج ولی در عین حال عاشقشم ولی د ...

به نظرم دیگه زنگ نزن تا خودش بهت خبر بده .یا بزار یکم بگذره بعد 

حتما مشاوره برید .اگر واقعا مشکل از اون بوده شما زیاد پافشاری کنی برا برگشتش درست نمیشه بزار اونم قدم برداره ک شما هم بگی باید بریم مشاوره و مشکلات قبل نباشه

عجب ادم داغونی هستی شما که هنوز مهر طلاقت خشک نشده دنبال خواستگاری هستی.و بیچاره زنی که اونقدر عرصه ...

ببخشید منظورتون رو متوجه نشدم

یعنی خانمم خیال رجوع داره یا ن به نظرتون؟

سلام . وقت ب خیر

یک جلسه ب تنهایی ب روانشناس مراجعه کنین و جریانو توضیح بدین . اگه تایید کردن ، دوتایی تشریف ببرین واسه تایید نهایی و راه حل دادن واسه مشکلات قبل ک منجر ب طلاق شده . ب هر حال اون مشکلات ک پاک نشده ، یا ریشه اش از بین نرفته ، خاموش مونده .

اول مراجعه ب روانشناس خوب ، بعد تصمیم گیری ، حتی اگه نظرتون مثبت باشه .

تاکید می کنم روانشناس نه مشاور !

اگه جایی بود ک شبیه تو داشت دلم یک دونه عین تو می خرید ❤بابا❤ . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . می شه واسه بابام فاتحه و صلوات بفرستین ؟ ان شاالله ثوابش ب عزیزای آسمونیتون برسه . ممنونم 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . یا جوادالائمه ادرکنی
ببخشید منظورتون رو متوجه نشدم یعنی خانمم خیال رجوع داره یا ن به نظرتون؟

تناقض😕اخه زنگت زده پس فکر چی میخاد بکنه 😂بعد چندسال زندگی مشترک ب چی میخاد فکر کنه 

ببین با دست پس میزنه با پا پیش میکشه 😂😂

ظاهرا خانمتون خودشون تمایل ب برگشت دارن ، این فکرو تو سر شما انداختن ، بعد جوری وانمود می کنن ک انگار شما ازشون فرصت دوباره خواستید و باید دعا کنین .

تا اینجای کار خیلی ایرادی نداره ولی یادتون باشه اونی ک با منت برمی گرده و می گه قبول کردم همیشه دستش بازه بگه ب خاطر اصرارات بار دوم برگشتم و پشیمونم نکن و... و طرف مقابل هم باید کوتاه بیاد . 

اگه جایی بود ک شبیه تو داشت دلم یک دونه عین تو می خرید ❤بابا❤ . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . می شه واسه بابام فاتحه و صلوات بفرستین ؟ ان شاالله ثوابش ب عزیزای آسمونیتون برسه . ممنونم 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . یا جوادالائمه ادرکنی
والا همه اینها رو ک گفتید رو بهش گفتم ولی خیلی متاسفانه مغروره و لجوج ولی در عین حال عاشقشم ولی د ...

به نظرم همسرت همه کاره زندگیتون بوده و اختیاری شما از خودتون نداشتید و اگه اشتباه نکنم همسرتون با عرض معذرت سوار سرتون بودن