الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین هنوز تصمیم قطعی نگرفتیم کجا بریم . من خودم کانادا چون ایرانی زیاده دوس دارم
نگاه کن دلیل رفتن مهمه
حتما اینجا کلی برا خودتون کسب وکار دارید
حتی اگر مالی خوب باشید شاید یکی دوسال اول صفر باشید آیا روحیه تو و همسرت هست از صفر شروع کنید خیلی مهمه خیلی تحقیق کنید اگر برا کانادا خواستی پیج احسان ولایتی یه سر بزن شاید اطلاعات بهتری گیرت اومد
درسته همسرم هم نظرش استرالیاست اما من بی نهایت مردد هستم که بریم یا نه چون اینجا هیچ کمبودی ن ...
ببینید قطعا این موضوع هست ولی مهاجرت آدم معامله میکنه یک سری چیزا رو از دست میده یک سری چیزارو به دست میاره برای بچه ها بهتره در آینده ولی خب خیلیمسائل توشدخیل هست
ببینید قطعا این موضوع هست ولی مهاجرت آدم معامله میکنه یک سری چیزا رو از دست میده یک سری چیزارو به دس ...
ببینید الان من مبلغ بگم یه سریا میان میگن داری پز میدی اما به جون بچه هام پز نیست...ما میتونیم حدودا ده میلیارد از اینجا ببریم بنظرتون اونجا میشه تو رفاه زندگی کرد یانه؟ چقد طول میکشه تا جا بیوفتیم؟
زبان رو یاد میگیرید هم اونجا کلاس هست هم به مرور یاد میگیرید
وایی نگو خواهر بعله بچه ها یاد میگیرن وسریع با شرایط چفت میشن اما بزرگها خیلی سخته متونی حرفت را بیان کنی توی مدرسه بیرون از حقت حق بچه ات دفاع کنی خواسته ات را بیان کنی