2777
2789
عنوان

دوستانی که مهاجرت کردن خارج از کشور لطفا یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2295 بازدید | 125 پست
من‌ الان ایرانم ولی استرالیا بودم 4 سال  یوتیوب که ویلتر هست باید از قند شکن استفاده کنید و یع ...

برای چی برگشتین؟؟ در کل زندگی و ارامش ایرام بهتره یا خارج؟

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاس مکالمه فیلم ویس در آخر معلم خصوصی که مکالمه دونفره داشته باشید گرامر نمیخواد فعلا ولی هزینه و ا ...

خیبی سختمه زبان یاد گرفتن چون با سه تا بچه واقعا کشش ندارم وقتشم ندارم.اما انگار چاره ای نیست

ببین هنوز تصمیم قطعی نگرفتیم کجا بریم . من خودم کانادا چون ایرانی زیاده دوس دارم

نگاه کن دلیل رفتن مهمه 

حتما اینجا کلی برا خودتون کسب وکار دارید 

حتی اگر مالی خوب باشید شاید یکی دوسال اول صفر باشید آیا روحیه تو و همسرت هست از صفر شروع کنید خیلی مهمه خیلی تحقیق کنید اگر برا کانادا خواستی پیج احسان ولایتی یه سر بزن شاید اطلاعات بهتری گیرت  اومد

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
برای چی برگشتین؟؟ در کل زندگی و ارامش ایرام بهتره یا خارج؟

به خاطر کار بابام 

خارج بهتره واقعا البته ما هر سال یک ماه میومدیم ایران 

و چون سن من کم بود قشنگ بچگی کردم الان که 18 سالم شده می فهمم چی رو از دست دادم 

سختی داره البته مخصوصا آلمان که آدم حسابت نمی کنن

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬
ببینید شما باید با یک‌وکیل ماهر صحبت کنید‌ در کل صد درصد استرالیا بهتر از آلمان هستش 

درسته همسرم هم نظرش استرالیاست 

اما من بی نهایت مردد هستم که بریم یا نه چون اینجا هیچ کمبودی نداریم ، اما همسرم میگه برای بچه ها اونجا بهتره 

خیبی سختمه زبان یاد گرفتن چون با سه تا بچه واقعا کشش ندارم وقتشم ندارم.اما انگار چاره ای نیست

زبان رو یاد میگیرید هم اونجا کلاس هست هم به مرور یاد میگیرید 

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬
درسته همسرم هم نظرش استرالیاست  اما من بی نهایت مردد هستم که بریم یا نه چون اینجا هیچ کمبودی ن ...

ببینید قطعا این موضوع هست ولی مهاجرت آدم معامله میکنه یک سری چیزا رو از دست میده یک سری چیزارو به دست میاره برای بچه ها بهتره در آینده ولی خب خیلی‌مسائل توش‌دخیل هست 

نگاه کن دلیل رفتن مهمه  حتما اینجا کلی برا خودتون کسب وکار دارید  حتی اگر مالی خوب باشید ...

منظورتون از صفر چیه؟؟ از نظر مالی میگین؟

ببینید قطعا این موضوع هست ولی مهاجرت آدم معامله میکنه یک سری چیزا رو از دست میده یک سری چیزارو به دس ...

ببینید الان من مبلغ بگم یه سریا میان میگن داری پز میدی اما به جون بچه هام پز نیست...ما میتونیم حدودا ده میلیارد از اینجا ببریم بنظرتون اونجا میشه تو رفاه زندگی کرد یانه؟ چقد طول میکشه تا جا بیوفتیم؟

وایی  نگو خواهر بعله بچه ها یاد میگیرن وسریع با شرایط چفت میشن اما بزرگها خیلی سخته متونی حرفت را بیان کنی توی مدرسه بیرون از حقت حق بچه ات دفاع کنی خواسته ات را بیان کنی 

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

یعنی حتی اگه اینجا هم کلاس نریم اونجا میتونیم یاد بگیریم؟

وایی  نگو خواهر بعله بچه ها یاد میگیرن وسریع با شرایط چفت میشن اما بزرگها خیلی سخته متونی حرفت ...

مامان من بلد بود یکم ولی صفر نبود اونجا یاد گرفت 

ولی درست بخونید نوشته من رو کلاس هم گفتم