الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی خیلی باید همه چی را بسنجی حق داری نگران باشی الان شروع تفکرت هست عجله نکن و خوب بگر ...
من امشب به همسرم گفتم هر جور فکر میکنم من مال خارج رفتن نیستم ایران وطن منه خاک منه ، اگر قرار باشه بچه هام کاره ای بشن تو ایران هم میشن .نمیدونم بازم نظرم درسته یانه!
عزیزم شما داری ریال را چنج میکنی دلار روند صعودی داشته باشه نتونی کار ودرامد زایی داشته باشین باید از اورده ریال بخورین هزینه ها سر سام آور میشه باید بتونیم قناعت کنین ویا روحیه اش را داشته باشین نگاه کن من خوبیهاشو میدونم خودت میدونی اما باید واقع بین باشیم
ببینید الان من مبلغ بگم یه سریا میان میگن داری پز میدی اما به جون بچه هام پز نیست...ما میتونیم حدودا ...
ببینید شما واقعا باید با یک وکیل مهاجرتی مشورت کنید تاجاییکه من میدونم یک سری قوانین و سرمایه اولیه و دارایی کلو گردش حساب خاص سفارت میخواد و اینکه فکر میکنمیک ویزای موقت میدن که تمدید کردنش و مسائل مالیاتی و اینا خیلی دست و پا گیره