2777
2789
عنوان

دوستانی که مهاجرت کردن خارج از کشور لطفا یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2294 بازدید | 125 پست
تاپیک بزن از بچها بپرس کمکت میکنن

مرسی عزیزم الان میزنم😍😍😍

مامانم میگه پاشو برو نون بگیر میگم من امروز تولدمه نباید کار کنم😌میگم مامان شام چی داریم؟؟!میگه منم امروز زاییدم نباید کار کنم😎...راس میگه خب چی بگم😐🖤*******هر وقت یکی تو مسیج دیر جوابمو بده منم تایمر میزارم همونقدر دیر جواب میدم😌#کینه_ای_باشیم😌******* آدمای اطرافت هرچقدرم که بد بودن یا بد میشن؛تو بد نباش(ببخش اما فراموش نکن) *******هر موقع یکی یه بدی در حقت کرد نگو خدا جوابشو بده ، خدا مهربونه میبخشه ...خودت پوستشو بک‌ن👌🏼🤗
ببینید شما واقعا باید با یک وکیل مهاجرتی مشورت کنید تاجاییکه من میدونم یک سری قوانین و سرمایه اولیه ...

بله میدونم همسرم با وکیل حرف زده ، اما من الان مخالف رفتنم چون واقعا میبینم هیچ کمبودی ندارم که بخوام برم تو یه کشور غریب

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با ویزا تحصیلی دارم میرم کانادا

المان میشه ثبت شرکت کنی و از طریق ثیت شرکت اقدام کنی ولی خوب باید خیلی مایه دار باشی شوهرت که ایدام کنی و ویزا بگیره میتونه شمارو ببره

ولی خوب زمانبره و جدا جدا باید بری پیشنهاد میکنم اگر اینجا کار دارید نرید چون باید از صفر شروع کنی 

نهایت میتونی بچه هاتو برای ادامه تحصیل بفرستی

چرا المان ادم حساب نمیکنن؟!

من‌ هم از یوتیوب تجربه 14 تا آدم رو شنیدم که خیلی آدم هایی هستن که خودشون رو می بینن و اصلا بهت کمک نمی کنن و سرد هستن با مهاجر ها مخصوصا تو برلین 

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬
من با ویزا تحصیلی دارم میرم کانادا  المان میشه ثبت شرکت کنی و از طریق ثیت شرکت اقدام کنی ولی خ ...

اتفاقا پروگرم  جدید سرمایه گذاری اورده کانادا که شرایط خودشو داره

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
کلی وقت دارید پس  اگر تو این دو سال کلیپ ببینید و کلاس مجازی برید حله  و آهنگ و فیلم های ...

شما الان ایران هستید یا کشور دیگه ای ساکن هستید؟

عزیزم به عنوان کسی که همه‌ی خانوادش مهاجرت کردن و خودم چندسال موندم و اخرش نتونستم میگم

قبل اینکه دایم برید ، برین چند ماه بمونید

با فرهنگ مردم دقیق اشنا شو

ببین اصلا کشوری که میخوای بری رو میتونی بپذیری به عنوان مهاجر بعد برین

با ۱۰ میلیارد خیلی رو رفاه وحشتناکی نیستین با این قیمتای دلار باید یه کار فیکس   خوب پیدا کنین

مخاجرت با بچه باید همه چی رو اوکی کرده باشید

زبان حتمااااا بچه ها اینجا فول یاد بگیرن ، خیلی تو جو مدرسه ارتباط گرفتن اگر زبانش مشکل داشته بتشه اذیت میشن

خودت هم باید زبانتو اینجا اوکی کنی مثلا استرلیا که لحجه خاصی دارن بهتره زبانت اینجا اوکی کنی اونجا دیگه به عنوانزبان دوم به مرور مثل زبان اولت میشه

یادم تورو فراموش..
شما الان ایران هستید یا کشور دیگه ای ساکن هستید؟

گفتم ایران هستم 

ولی خدا بخواد خواهیم رفت کانادا

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬
واااااقعا؟ چرا اینطور فکرمیکنید؟ دلیلتون رو میگید؟

من از آلمان بدم نمیاد اما خوشمم نمیاد در حال حاضر چند تا دلیل عمده داره 

۱ - ورود بیش از حد پناهنده ها بخاطر سیاست های مرکل توی سال های اخیر

۲- اخذ مالیات زیاد و‌ریختن توی‌شکم‌و جیب پناهنده ها 

۳- وقتی پناهنده ها از کشورهای فقیر توی‌کشوری زیاد میشن خواسته یا ناخواسته چهره ی اون شهر و کشور رو زشت میکنن و رفتارهای غیرعادیشون رو توی اون منطقه گسترش میدن 

۴- اگر حزبی مثل afd بیاد سر کار درسته ضد پناهندست ولی ضد مهاجر هم هست یعنی تنگ شدن جامعه و فشار بر مهاجرین هر چند مفید و تفکرات نئونازیسم 

۵- توی جایی مثل امریکا با یکمی تفاوت پیشرفت چشم گیر میکنی ولی توی آلمان نه 

من با ویزا تحصیلی دارم میرم کانادا  المان میشه ثبت شرکت کنی و از طریق ثیت شرکت اقدام کنی ولی خ ...

منم نظرم همینه چون اینجا یه بار از صفر شروع کردیم تازه زندگیمون افتاده رو روال ، واقعا دیگه تحمل دوباره از صفر شروع کردن رو ندارم

بنطرتون با سرمایه هم بریم بازم باید از صفر شروع کرد؟