2777
2789
عنوان

دوستانی که مهاجرت کردن خارج از کشور لطفا یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2295 بازدید | 125 پست
وایی  نگو خواهر بعله بچه ها یاد میگیرن وسریع با شرایط چفت میشن اما بزرگها خیلی سخته متونی حرفت ...

حرفتون کاملا درسته الان من فقط روی زبان یاد گرفتن گیر کردم و اینکه نریم اونجا سرمایه مونو به باد بدیم و دست از پا دراز تر برگردیم 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی حتی اگه اینجا هم کلاس نریم اونجا میتونیم یاد بگیریم؟

اونجا کلاس هست و جاهایی هست که بهتون نوع زندگی رو یاد میدن چیز های اولیه 

اگر صفر هستین الان از مجازی یاد بگیرید کلی کلیپ هست

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬
حرفتون کاملا درسته الان من فقط روی زبان یاد گرفتن گیر کردم و اینکه نریم اونجا سرمایه مونو به باد بدی ...

خیلی خیلی باید همه چی را بسنجی  حق داری نگران باشی  الان شروع تفکرت هست عجله نکن و خوب بگرد

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
اونجا کلاس هست و جاهایی هست که بهتون نوع زندگی رو یاد میدن چیز های اولیه  اگر صفر هستین الان ا ...

بنطرتوم چقدر طول میکشه تا یکم زبانمون راه بیوفته تا بتونبم حداقل یکم مکالمه مون خوب شه؟

بنطرتوم چقدر طول میکشه تا یکم زبانمون راه بیوفته تا بتونبم حداقل یکم مکالمه مون خوب شه؟

الان در چه حد هستین؟ 

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬
خیلی خیلی باید همه چی را بسنجی  حق داری نگران باشی  الان شروع تفکرت هست عجله نکن و خوب بگر ...

من امشب به همسرم گفتم هر جور فکر میکنم من مال خارج رفتن نیستم ایران وطن منه خاک منه ، اگر قرار باشه بچه هام کاره ای بشن تو ایران هم میشن .نمیدونم بازم نظرم درسته یانه! 

میتونم ازتون خواهش کنم واضح تر توصیح بدین؟

عزیزم شما داری ریال را چنج میکنی دلار روند صعودی داشته باشه نتونی کار ودرامد زایی  داشته  باشین  باید از اورده ریال بخورین هزینه  ها سر سام آور میشه باید بتونیم قناعت کنین ویا روحیه اش را داشته باشین نگاه کن من خوبیهاشو میدونم خودت میدونی اما باید واقع  بین باشیم

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
خیلی خیلی کم بلدیم خودم فکر میکنم صفریم

کلاس که الان مجازی زیاد هست می تونید برید یا آموزش های رایگان آنلاین تو بوتیوب زیاد هست 

قرار هست که مهاجرت کنید؟ 

خیلی ها که تو ایران زندگی لوکس داشتن میگن اونجا زندگی معمولی دارن ، چون هزینه ها بالاست و پول ایران اونجا خیلی بی ارزشه

ببینید الان من مبلغ بگم یه سریا میان میگن داری پز میدی اما به جون بچه هام پز نیست...ما میتونیم حدودا ...

ببینید شما واقعا باید با یک وکیل مهاجرتی مشورت کنید تاجاییکه من میدونم یک سری قوانین و سرمایه اولیه و دارایی کل‌و گردش حساب خاص سفارت میخواد و اینکه فکر میکنم‌یک ویزای موقت میدن که تمدید کردنش و مسائل مالیاتی و اینا خیلی دست و پا گیره 

خدا رحمت کنه مادرت را همجوار جد سادات باشند براشون فاتحه خوندم

خیلی ممنون 

خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه