2777
2789
عنوان

بیاید هرچی سوال دارید در مورد رژیم کتوژنیک جواب بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 277518 بازدید | 472 پست

[QUOTE=268124189]هفتاد درصد میشه ۱۹۸تا۲۰۰گرم چربی. شما از چه چربی هایی استفاده میکنی؟من خودم به جز روغن ها و کره و خا ...[/QUOT

روغن زیتون که نسبت به بقیه به تطرم چربیش بیشتره ولی بدمزس هم من مجبور بودن برا یبوست هم بخورم اومدم سبزی خورشتی رو با ۱۰ قاشق روعن زیتون سرخ کردم اصلا هم مزش بد نشد خیلیم خوشمزه شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره که جدا بپزید من خودم یه قابلمه کووچیک ور میداشتم سهم گوشت و سبزیم و حدا تو اون میپختم

سلام عزیزم میشه با روغن زیتون مرغو سرخ کرد؟آخه من کره محلی و روغن دنیه اینا دوست ندارم بو میدن خیلی

زندگیم فدای پسرام 

کسی نان کتویی درست کرده؟من ارد بادام و ارد نارگیل پیدا نمیکنم...به جاشون از پودر نارگیل استفاده کرد

همه دخترا حداقل یکبار پرسیدن چرا؟؟؟و شنیدن چون تو دختری!!!همینقدر تلخ😓
میدونم اعتمادش سخته و من حدود سه ماه تحقیق کردم تا تونستم بگیرم و میترسیدم چربی خونم بره بالا اما نه ...

وای منم یک رژیم کتو اینترنتی خریدم ولی خیلی نگرانم دو روز دیگه رژیم شروع میشه ، روزای اول ترس داشتی مثل من؟ 

استارتر مرسی بابت راهنماییات😍انشالله همیشه مانکن و خوش هیکل باشی من فردا وقت ام ار ای قلب دارم و ا ...

سلام منم خیلی از شروعش میترسم قراره از پس فردا بگیرم وقتی رژیم رو گرفتی ترسن ریخت ؟ الان چند وقت میگذره ؟ راضی بودی؟

وای خدا خیلی خوشحالم،دقیقا همینطورم که میگی

سلام عزیزم شما ادامه دادی رژیم و ؟ در نهایت چقدر کم کردی؟🥺

من معتادم معتاد به بوی تو  معتاد به آهنگی که تو دوست داری معتاد به سیگاری که با تو میکشم من معتادم معتاد با لحظه های بودنت  معتاد به بغل گرمت معتاد به موهای قشنگ و لختت من معتادم به هرچیزی که تو دوست داری به آهنگی که تو گوش میدی و به فیلم سریالی که تو می بینی من معتاد هر کاریم که با تو قرار انجام بدم    معتاد اینکه شبا  تا صب برای تو خیال بافی کنم ، معتادم به عطر تنت، معتادم به خنده هات به خنده هایی که از گوشه پلکت اشک می ریزه من معتادم به ذوق کردنای تو معتادم به صدای گرفته و خش دار تو معتادم به غذاهای مورد علاقت به لباسای مورد علاقت من ی معتادم معتاد تو معتاد هر چیزی که به تو مربوطه و نعشه بودن با تو :)  
فقط نمیدونم سبزی خورشتی مجازه؟اگه مجاز باشه که راحت  هر روز میتونم چربی مورد نظرمو از این سبزیا ...

خوشگلم شما الان ادامه دادی ۱۰ روز؟ چیشد؟

من معتادم معتاد به بوی تو  معتاد به آهنگی که تو دوست داری معتاد به سیگاری که با تو میکشم من معتادم معتاد با لحظه های بودنت  معتاد به بغل گرمت معتاد به موهای قشنگ و لختت من معتادم به هرچیزی که تو دوست داری به آهنگی که تو گوش میدی و به فیلم سریالی که تو می بینی من معتاد هر کاریم که با تو قرار انجام بدم    معتاد اینکه شبا  تا صب برای تو خیال بافی کنم ، معتادم به عطر تنت، معتادم به خنده هات به خنده هایی که از گوشه پلکت اشک می ریزه من معتادم به ذوق کردنای تو معتادم به صدای گرفته و خش دار تو معتادم به غذاهای مورد علاقت به لباسای مورد علاقت من ی معتادم معتاد تو معتاد هر چیزی که به تو مربوطه و نعشه بودن با تو :)  
خوشگلم شما الان ادامه دادی ۱۰ روز؟ چیشد؟

اره من همچنان کتو هستم  هفته اول همش بی جال و خسته بودم اما الان دیگه پر انرژی هستم راستش من قرار گذاشتم سر یک ماه که شد خودمو وزن کنم یکم شکمم کمتر شده ولی همش ترس اینو دارم که وزن کم نکرده باشم 

اره من همچنان کتو هستم  هفته اول همش بی جال و خسته بودم اما الان دیگه پر انرژی هستم راستش من قر ...

اگه وزن کردی نتیجه رو بهم بگو