2777
2789
عنوان

بیاید هرچی سوال دارید در مورد رژیم کتوژنیک جواب بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 277520 بازدید | 472 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من این رژیم رو دوروزه گرفتم  زیاد گرسنم نمیشه کالری که کل دیروز مصرف کردم ۴۰۰شده امروزم همین مقدارمیشه مشکلی نداره؟

بعد میخوام یه هفته بگیرم بعد یه هفته چطور ازش خارج بشوم که وزنم بر نگرده؟؟

منم تنها دغدغه م خارج شدن از کتو هستش میترسم برگرده🥴🥴

وای اره فکرشو میکنم میگم من با این کالری کمی که مصرف میکنم اگه بعد رژیم کتو با کالری شماری روزی ۱۰۰۰تاهم بخورم نکنه بدنم فکر کنه دارم پر خوری میکنم☹

سلام دوستان این تاپیک برای سالهای پیشه ولی گفتم شاید یه نفر جدیدا مثل خودم به این تاپیک سر بزنه من رژیم کتوژنیک رو گرفتم و الان حدود 8روزی هست ک این رژیم رو دارم و باها 5کیلو کم کردم قبلا هم این رژیم رو گرفتم دوباره 6کیلو باهاش کم کردم و بعدشم عادی غذا خوردم که بعد چند ماه فقط یه کیلو اضافه شد اونم بخاطره ریزه خوری های خودم بود.

و اینم بگم که اگ کنارش ورزشم کنید سوخت و سازتون چند برابر میشه 

سلام من این رژیم رو دوروزه گرفتم  زیاد گرسنم نمیشه کالری که کل دیروز مصرف کردم ۴۰۰شده امروزم هم ...

عزیزم شما بعد یک هفته شروع کن کم کم از کتو بیا بیرون مثلا روز بعد قطع رژیمت یکم کربوهیدراتتو بیشتر کن روز بعد ترش یکم بیشتر یهو مثلا یدعالمه برنج بعدش نخور ک بدن حس قحطی زدگی بش دست بده کم کم کربوهیدراتتو برسون به مصرف آدی روزانه نه یهویی

عزیزم شما بعد یک هفته شروع کن کم کم از کتو بیا بیرون مثلا روز بعد قطع رژیمت یکم کربوهیدراتتو بیشتر ک ...

اها خیلی ممنون عزیزم من کالری شماری داشتم۴ ماه ولی دیر فهمیدم رو استپم ۳ کیلو کم کردم فقط اونم با ورزش سنگین دیگه گفتم ۲۱روز این رژیم بگیر ♥️

سلام دوستان این تاپیک برای سالهای پیشه ولی گفتم شاید یه نفر جدیدا مثل خودم به این تاپیک سر بزنه من ر ...

عزیزم شما در روز چند گرم چربی مصرف کردید ؟من هر کاری میکنم ۵۰‌گرم میشه ولی میگن ۷۰درصد یعنی ۱۳۰ گرم که خیلیه 

عزیزم شما در روز چند گرم چربی مصرف کردید ؟من هر کاری میکنم ۵۰‌گرم میشه ولی میگن ۷۰درصد یعنی ۱۳۰ گرم ...

هفتاد درصد میشه ۱۹۸تا۲۰۰گرم چربی. شما از چه چربی هایی استفاده میکنی؟من خودم به جز روغن ها و کره و خامه از گردو و فندق که به نسبت بقیه مغزها کربوهیدرات کمتری داره و چربی هم داره استفاده میکنم سس مایونز پر چرب هم خوبه لبنیات بهتره استفاده نشه ولی اگه هم خواستی که میتونی از ماست پر چرب محلی استفاده کنی پروتئین هم روزانه۱۵۰گرم و کرب هم بیشتر از ۴۰گرم تا ۴۵بهتره وارد بدن نشه

من از روغن گاوو گوسفند و زیتون و گردو از فردا هم خامه و سس ماینز بهش اضافه میکنم بعد چون در روز ۱۰۰۰کالری بیشتر نتونستم بخورم چربی مصرفیم شده ۹۰گرم ولی مثلا اگه ۲۰۰۰کالری بخورم باید ۱۹۸گرمش چربی باشه

کربوهیدارتمو خیلی کم کردم در حد ۸ گرم در روز امروزم فست و کتو رو باهم قراره اجرا کنم اخه تو ۲۱ روز باید ۱۰کیلو کم کنم 🥺