2777
2789
عنوان

بیاید هرچی سوال دارید در مورد رژیم کتوژنیک جواب بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 277581 بازدید | 472 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستی فست هم انجام بده که سرعتش بالا بره  به وزن ایده آلت رسیدی بهم بگو تا یاد بدم بهت چطور از ...

سلام دوست عزیز، اگر پیام من رو دیدید لطفا لایک کنید ازتون سوالی در رابطه با رژیم کتو داشتم.

گر نگهدار من آن است که من میدانم* شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد*
راستی فست هم انجام بده که سرعتش بالا بره  به وزن ایده آلت رسیدی بهم بگو تا یاد بدم بهت چطور از ...

سلام عزیزم ممنونم که هستین  

من امروز روز اول رژیم کتوم هست و کلا۵_۶کیلو اضافه وزن دارم میخوام ۲_۳هفته رژیم رو ادامه بدم، درموردش خیلی تحقیق کردم فقط یک نکته برام مبهمه اونم اینه که اگر بخوام بعد از ۲۰ روز خارج شم میتونم با کالری شماری و محدود کردن چربی ، وزنم رو تثبیت کنم یا حتما باید وارد لوکرب شم و کم کم کرب رو اضافه کنم؟

یادم رفت بگم حدود ۹ کیلو تو ۳ ماه با کالری شماری کم کردم و الان چون کاهشم کم شده تصمیم گرفتم کتو رو امتحان کنم اما خیلی مضطربم نکنه نتیجه عکس بده...

میوه هم فقط توت فرنگی اونم نصف لیوان اما گوشت و چربی و پنیر پیتزا و ماهی و تخم مرغ و کره ی پرچرب و ...

شما تو خوردن پنیر پیتزا محدودیت نداشتین، من خیلی دوست دارم مصرف کنم ولی چون بالای هرم هست میترسم تاثیر منفی داشته باشه

سلام عزیزم منم الان دوروزه تو رژیم کتو هستم .من شیرین کننده بدون قند خریدم هرزگاهیی که  به چایم ...

سلام. من راجع به رژیم و اینا چیزی نمیدونم فقط راجع به شیرین کننده های بدون قند یا کلا شیرین کننده های رژیمی میدونم که فقط جنبه ی تبلیغاتی دارن بخاطر قیمت کمتر مواد اولیه و گرونتر بودن محصولاتشون. میدونم که عوارضشون از شیرین کننده های طبیعی مثل قند بیشتره خوبه سرچ کنید دقیق تر بیاد دستتون

توراخدااگه هستین جواب بدین 

سلام عزیزم.منم این رژیمو خودم گرفتم.

اگه کربوهیدرات و پروتیین و چربی رو بشناسید و بدونید تو چه موادی هست کارتون راحته وگرنه باید دققققیا عین چیزی کع میگیم عمل کنید.بازگشت وزن و سایز هم بعدش کاملا ممکنه.مث من کع داره برمیگرده وزنم و باید جلوشو بگیرم

عضو گروه بنفش وزن فعلی۹۵ تاریخ شروع۱۴۰۱/۱۱/۲۷ هدف اول۹۰✅  هدف دوم۸۵
بله عزیزم  حدودا ۲ ماه . اما فقط ۷ کیلو   ولی سایز هم کم کردم . اما خسته شدم . ولش ک ...

سلام شما وزنتون برگشت یا کنترل کردین؟؟

عضو گروه بنفش وزن فعلی۹۵ تاریخ شروع۱۴۰۱/۱۱/۲۷ هدف اول۹۰✅  هدف دوم۸۵