2777
2789
عنوان

عمل بینی پیش جراح عمومی

76 بازدید | 9 پست

دکتر محترمی و نوری جراح عمومین خیلی ها پیش محترمی عمل کردن راضین حالا من نمیتونم اعتماد کنم به جراح عمومی به نظرتون مشکل پیش میاد پیششون عمل کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متخصص هام فرق دارن یکی رفتم مشاوره 45تا 180هست دیگه که مفرد بیشترین رو میگیره تو میخوای عمل کنی

اره دکتر مفرد خیلی میگیره

پیش همون ۴۵ م برو

اره خیلی دلم میخادد ولی فعلا هیچ پولی ندارم😭😭😂

اره دکتر مفرد خیلی میگیرهپیش همون ۴۵ م برواره خیلی دلم میخادد ولی فعلا هیچ پولی ندارم😭😭😂

مشاوره رفتم نمیدونم چیکارکنم پیش چندتا دیگم میخوام برم  من با وام 60تومن جور کردم 

اره حتما برو، تو پولت بیشتر از ۴۰ میلیونه پیش ی دکتر خوبی برو

اره یه بهتر میرم ایشالله توهم جور کنی دکتر خوب نمیشناسی کسی از آشناهاتون عمل کرده باشه گوشتی بوده باشه 

اره یه بهتر میرم ایشالله توهم جور کنی دکتر خوب نمیشناسی کسی از آشناهاتون عمل کرده باشه گوشتی بوده با ...

مرررررررسی گلممم

ایشالله هر چ زودتر عمل کنی کلی هم خوشگل میشییی

نه عزیزم کسی نمیشناسم، اینستا سرچ کن، یا گوگل دکترای شهرتون و نگاه کن♥