2777
2789
عنوان

خانوما میشه کمکم کنید با گریه دارم می نویسم

| مشاهده متن کامل بحث + 2091 بازدید | 151 پست
عزیزم وات همسرتو بریز تو گوشی خودت کدی که به گوشی همسرت میره پاک کن ببین چه خبره

اون تلگرامه واتساپ اونجوری نیست

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خو میرفتی ببینی رفتارش چطوره شاید باش درارتباط نیست اونجوری باش راحته ولی ازش خوشش میاد اون چطوریه؟ ...

اره خیلی تیپ میزنه...منم به قصد همین قبول مردم بریم ببینم چطوریه و اگه تنها شدن گوشیم رو‌ضبط صدا بذارم خودم برم تو سرویس بهداشتی ولی نشد که بشه

دخترم همه ی زندگیمه 
اره.شوهرشم پسرعمه شوهرم...ولی بخون ببین این چیزا ادمو به شک نمیندازه...

وای اره الان ک خودم صددرصد حسم میگه یچیزی هست 

پرینت خطشو از برنامه ایرانسل من بگیر ببین چیکارامیکنه

حتما حتما تعقیبش کن

سلااام خانوما من تازه واردم😁21 سالمه و یکساله که با اونی که عاشقش بودم عقدکردم😍💕اوایل زندگیمون خیلی مشکل داشتیم ولی کم کم به خودمون اومدیم و سعی کردیم هرروز بهتراز دیروز بشیم🥰واسه ی آرامش زندگی همه یه صلوات بفرستین🙏😌
اره خیلی تیپ میزنه...منم به قصد همین قبول مردم بریم ببینم چطوریه و اگه تنها شدن گوشیم رو‌ضبط صدا بذا ...

فکر خووووبیه

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

نمیشه بی مدرک قضاوت کرد 

شاید اون زنه اصلا روحشم خیر نداره 

شاید شوهرت بهش فقط حس داره 

هزارتا شاید دیگه

فقط یه مدت ارتباط تو کم کن الکی بهانه بیار،بگو ازشون خوشم نمیاد ببین چی پیش میاد

فعلا به روی شوهرت چیزی نیار خودت با سیاست جمعش کن وقطع ارتباط ،اکه دیدی نمیشه یه حرکت دیگه بزن

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

عزیزم وات همسرتو بریز تو گوشی خودت کدی که به گوشی همسرت میره پاک کن ببین چه خبره

عزیزم دونفر نمیشه ازیک‌واتساپ استفاده کنن متاسفانه وگرنه همین کارو‌میکردم

دخترم همه ی زندگیمه 
اره خیلی تیپ میزنه...منم به قصد همین قبول مردم بریم ببینم چطوریه و اگه تنها شدن گوشیم رو‌ضبط صدا بذا ...

دوباره برو و اینبار اینکارو کن حتی الان بهترین موقعیته چون شوهرت یقینا براش توضیح میده

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

اره حتما خوبه

فقط ازکجا میدونی کی و کجا میرن ک گوشیتو بزاری

یه پرینت از گوشی شوهرت بگیر

با زنه هم یکم صمیمی شو بپرس رابطش با شوهرش چطوره و اینا

اره فکر خوبی کردی 

بنظرم یبار دیگ برو خونشون اینکارو بکن حتما

سلااام خانوما من تازه واردم😁21 سالمه و یکساله که با اونی که عاشقش بودم عقدکردم😍💕اوایل زندگیمون خیلی مشکل داشتیم ولی کم کم به خودمون اومدیم و سعی کردیم هرروز بهتراز دیروز بشیم🥰واسه ی آرامش زندگی همه یه صلوات بفرستین🙏😌