2777
2789
عنوان

خانوما میشه کمکم کنید با گریه دارم می نویسم

| مشاهده متن کامل بحث + 2091 بازدید | 151 پست
عزیزم دونفر نمیشه ازیک‌واتساپ استفاده کنن متاسفانه وگرنه همین کارو‌میکردم

گلم۔میگی ک شوہرم مشتاقہ برہ خونشون،الان پاشین برین وبہ یہ بہانہ تنہاشون بزاروگوشیتوبزارضبط صدا،میشہ بہترین مدرک😉

وخدایی که بشددددت کافیست❣
نمیشه بی مدرک قضاوت کرد  شاید اون زنه اصلا روحشم خیر نداره  شاید شوهرت بهش فقط حس داره&n ...

همینکه گفتم عکس با گوشیم نمیفرستم کلی ناراحت شد منم به شوهرم گفتم‌اونم چقدر ملامت کرد منو که اره توهمیشه ادمارو از خودت می رنجونی وفقط منم که تورو به همه وصل میکنم

دخترم همه ی زندگیمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینکه گفتم عکس با گوشیم نمیفرستم کلی ناراحت شد منم به شوهرم گفتم‌اونم چقدر ملامت کرد منو که اره توه ...

چه لجم گرفت!! میخواستی به شوهرت بگی تو از کی تاحالا جوش زن پسر عمتو میزنی؟؟ 

تو خانواده همسرم پوشش من از همشون شل تره  باید راجب من فکر بدی بکنن؟؟؟ یا به خاطر پوششم فک کنن ...

چه ربطی داره من خودمم کاملا پوششم بازه ولی با نامحرم سنگین برخورد میکنم

وای دیدم مردای که زن خودشون اهل تیپ واینا نیست چجوری جذب آدم میشن 

شاید همسر استارتر هم فقط از اون خانمه خوشش اومده ،چون آدم جذب آدمی میشه که باهاش راحته 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

زنه هم میگفت مریم جون بلدی گوشیمو یکاری کنی پیامهارو صفحه نیاد....همه اینا به کنار شوهرم بعد به مدت گفت فلانی بهم زنگ‌زده که شوهرم چقدر با تلفن حرف میزنه چون مشکوکم به رابطش باخواهرم....اخه ادم با هرکسی از این حرفا میزنه

دخترم همه ی زندگیمه 
خودشم زنگ زد به پسرعمه اش که کجا هستن اون گفت که من خونه نیستم ولی خانواده خونه ان...اینم اقا مارو ب ...

دوتا مدرک پیدا کن و تهدیدش کن که به شوهرش میگی و بی آبروش میکنی. یا یه دستی به زنه بزن بگو پاتو از زندگی من بکش بیرون وگرنه به شوهرت میگم همه چیزو

تو خانواده همسرم پوشش من از همشون شل تره  باید راجب من فکر بدی بکنن؟؟؟ یا به خاطر پوششم فک کنن ...

انقد بدم میاد تا یه حرف میزنی یه عده میان ربط میدن به خودشون که منم اینجوریم ،باید درموردم  اینجوری بگن 

هزارتا با حجاب داریم که هر کدوم یه جورین ویکی سنگین یکی هرزه و همینطور بی حجاب داریم که از هزارتا چادری سنگینتر وخانم ترن ،من فقط سوال شخص اون خانم بود که جلوی شوهر اسی چه رفتاری داره ،نه شما خانم محترم 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __