2777
2789
عنوان

طبیعیه که افرادی که بدی کردن رو ...

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 51 پست
😔😔😔 بنظرت چه میشه کرد نمیتونم خانوادمو عوض کنم خیلی بده 

خیلی سخته فقط باید روی خودت کار کنی ک مث اونا نشی ...اینا اصن انگار وسیله دفاعیشونه رفتاراشون ک ادم رو ب زمین بزنن و‌بترسن و اطاعتشونو کنی ... کوتاه نیا ...نه اینکه میدان جنگ درست کنی نه ...از این میدان پیروز بیا بیرون نزار روحت بیشتر از این خسته شه 

خیلی سخته فقط باید روی خودت کار کنی ک مث اونا نشی ...اینا اصن انگار وسیله دفاعیشونه رفتاراشون ک ادم ...

من تو زندگیم سختیایی کشیدم که اون سختیا منو ساخت . من الان اونقدر رفتارم خوبه حتی کسی رو نمیرنجونم . رو رفتارم حساسم .مث اونا نیستم ولی رفتارشون خیلی ازارم میده از صبح تا الان پاهام گز گز میکنه بخاطر فشار عصبی . و این اتفاق در هفته حداقل دو بار میفته . خیلی ازارم میدن . و میدونم بیمارن . بیمار روح و روان

چاره ای هم ندارم . تا چند سال اینده باید کنارشون بمونم

یکبار برای فرار از این خونه ازدواج کردم که چون عجولانه انتخاب کردم . نتیجش شد سختی بیشتر و طلاق

متاسفانه گیر افتادم 

من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سخته فقط باید روی خودت کار کنی ک مث اونا نشی ...اینا اصن انگار وسیله دفاعیشونه رفتاراشون ک ادم ...

خیلی سخته تمام عمرت باادمایی باشی که فقط ازارت دادن

وقتی به اون ادم یا ادم ها فکر میکنم ناخوداگاه بدیاشون میاد توذهنم باید بتونم خوبیاشونو بیاد بیارم ...

دقیقا میفهمم چی میگی خودمم این مشکلو دارم ولی چند وقتیه دارم کتاب شفای زندگی رو میخونم الان میفهمم کینه و نفرت از بقیه و خودخوری کردن کلی مریضی برای آدم میاره...واسه همین میگم فراموش کن بدیاشونو اگرم نمیتونی ببخشی به خدا واگذار کن و رها کن...

خیلی سخته تمام عمرت باادمایی باشی که فقط ازارت دادن

عزیزم متاسفانه خیلی شرایط سختی داری...اما اگه بعد از طلاق از مهریتون چیزی ب دستتون رسیده برید مستقل شید تنها راه چارس ...یا اگه نمیتونی شاغل شو ک بیشتر اوقات بیرون باشی ک حداقل ی کم انرژی از بیرون بگیری ک کنار آدمای بیمار روحی دووم بیاری

عزیزم متاسفانه خیلی شرایط سختی داری...اما اگه بعد از طلاق از مهریتون چیزی ب دستتون رسیده برید مستقل ...

شاغل نه نمیتونم ‌ فقط اینجا میام مجازی