2777
2789
عنوان

دیروز یه پیام داد و یه خواهشی ازم کرد چجوری نه بگم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 50 پست
بگو ببرتش با ماشین دور بزنه اگه دلشون تنگ شده. خجالت نمیکشه  تابلوئه واسه چی میخوان دوتایی تنها ...

اره باید بگم منم باشم بهتره.دو شبه از استرس نخوابیدم

خیلی دلم گرفته از خیلیا،انقد دوس دارم منم مث بقیه امضاهای فلسفی و شعرمعر بزارم حافظم یاری نمیکنه برا تقویت حافظه چیزی میدونین بگین براتون صلوات بفرستم😊😊
اره استرس همینارو گرفتم

خیلی راحت بگو ن ی بارن میگی شایدنارحت بشه ولی اره بگه دیگه عادت میکنه هرسری میخوادبیاره خونت خدایی نکرده چیزیم بشه همه چی میوفته گردن توبگو ن خیلیم دیدی اصرارکرد بگو زنگ بزنه ازشوهرت اجازه بگیره اونوقت حساب دیگه دستش میاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته گفتم مهمون دارم گف کی میره پیامشو سین کردم و ج ندادم دیگه پیامی نداده ازونروز فک کنم فهمیده نمیخام

خیلی دلم گرفته از خیلیا،انقد دوس دارم منم مث بقیه امضاهای فلسفی و شعرمعر بزارم حافظم یاری نمیکنه برا تقویت حافظه چیزی میدونین بگین براتون صلوات بفرستم😊😊
اره باید بگم منم باشم بهتره.دو شبه از استرس نخوابیدم

بگو به شوهرم میگم میخوای با دوس دخترت بیاین یه ساعتی مثلا به صرف چای و شیرینی پیشمون  ، شما میزبان باش اصلا هم مکان بهشون نده که هزار جور داستان میشه بعدا . اگه قبول کرد که بعدش میتونی یه راهی برای گفتن به شوهرت پیدا کنی، اگه قبول نکرد بگو پس شرمنده من نمیتونم چیزی رو مخفی کنم دروغ گفتن به شوهرمو بلد نیستم لو میرم بعد ازم خیلی ناراحت و عصبانی میشه بخاطر دروغم

.

اصلا قبول نکن

حتی اگه بگه باشه تو هم باش چون اینجوری راهش باز میشه و این خواسته نکرار میشه

بگو‌ مهمون دارم وقتی رفتن بهت خبر میدم و خبر نده بگو‌دیروقت شد. یا بگو همسایه میبینه ادم حساسی هم هست  به شوهرم میگه و پشت سر من تو محله حرف درمیاد. یا کلا بگو من فکر کردم دیدم واقعا نمیتونم همچین چیزی رو از شوهرم مخفی کنم چون اگر بفهمه خیلی ناراحت میشه اکه میخوای به اون بگم اگه اجازه داد اکی که اون قطعا میگه نه ولش کن.

خیلی خیلی پسرخوبیه خیلی سالم و نجیبه بنظرمن،خیلی کارا برا ما کرده کلا هرکار بخوام برام میکنه جدیدا یکم صمیمی شدم حس میکنم تونسته ب من بگه که کاش نمیشدم

خونت. و حروم و نجس نکن بگو نه! تامام

خودم نماز و قران میخونم حالم بد میشه حتی فک کنم بهش

خیلی خیلی پسرخوبیه خیلی سالم و نجیبه بنظرمن،خیلی کارا برا ما کرده کلا هرکار بخوام برام میکنه جدیدا ی ...

خب تو‌هم خیلی دوستانه بگو‌اجازه بده من با دایی مشورت کنم و بهت خبر بدم‌چون مطلقا نمیتونم ازش چیزی پنهان کنم و اینجور خودش پشیمون میشه.

پیشنهادم اینه صمیمیتت رو‌هم‌کمتر کن این الان ببینه باهاش راه میای و چیزی رو‌میتونی از شوهرت مخفی کنی فردا دیگه نمیتونی کنترلش کنی هاااا

زیادم رو‌نجابت پسرا اونم تو‌جمعی خانواده و جلو مامانشون حساب نکن

انقد اعتماد بنفس نداشتم که فک میکنم نه بگم ازم ناراحت میشه یکی.ایناهمش از خونواده نشات میگیره انقد ا ...

خب بشه بابا.... عجب

خواسته اون نا به جاست. شما نگرانی؟!!!!

همین خصلتتو دیده که به خودش اجازه داده چنبن درخواستی بکنه

بهش بگو فقط میتونم قول بدم این حرفتو به شوهرم نگم که باز تکرار بکنی، میگم بهش

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.