پسرخواهرشوهرم گف یه کاری ازت میخام میشه کمک کنی و نه نگی گفتم بگو گف میتونم دوس دخترمو بیارم خونتون یه چن ساعتی،شوهرم یه شهردیگه کار میکنه.گفتم شوهرم بفهمه خیلی ناراحت میشه حتی خونواده تو بفهمن گف نمیزارم بفهمن یکاری کن.چجوری بهش بگم نه.قدرت نه گفتن ندارم دو روزه استرس گرفتم
خیلی دلم گرفته از خیلیا،انقد دوس دارم منم مث بقیه امضاهای فلسفی و شعرمعر بزارم حافظم یاری نمیکنه برا تقویت حافظه چیزی میدونین بگین براتون صلوات بفرستم😊😊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بگو ببرتش با ماشین دور بزنه اگه دلشون تنگ شده. خجالت نمیکشه تابلوئه واسه چی میخوان دوتایی تنها باشن وگرنه اگه دلتنگی باشه میرن با ماشین دور میزنن مثلا از یکی ماشین قرض بگیره اگه نداره. یا نهایت کاری که میشه کرد اینه که شما به شوهرت بگی این میخواد دوس دخترشو بیاره خودتم به عنوان میزبان وایسی یه پذیرایی جزئی کنی و بعد خانم تشریفشو ببره. مگه خونتون مکانه چقدر پررو
انقد اعتماد بنفس نداشتم که فک میکنم نه بگم ازم ناراحت میشه یکی.ایناهمش از خونواده نشات میگیره انقد ا ...
ببين منم همينجورم ولي بشين فكر كن ببين ميتوني تحمل كني ك برن اتاق مثلا حالا معلوم نيس چ كار گناهي تو خونت ميخوان بكنن بالاخره نامحرمن يكبار نه گفتم و ياد بگير
ميشه براي باباي نازنينم ي حمد بخوني 🌹خيلي زود بود براي رفتنت پدرم😔😭
داداش منم ازم خواست با دوس دهترش بیاد خونمون ، گفتم باشه ولی خودمم داخل خونه میمونم ، اما بیرون نمیام از یه اتاق ! قبول نکرد و گفت نه اینجوری روش نمیشه 😑