2777
2789
عنوان

دیروز یه پیام داد و یه خواهشی ازم کرد چجوری نه بگم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 50 پست
از الان رو بدي بيچاره اي بگو نه من نميتونم اين كار و كنم همين اصلا هم زشت نيست  نه گفت را يادب ...

انقد اعتماد بنفس نداشتم که فک میکنم نه بگم ازم ناراحت میشه یکی.ایناهمش از خونواده نشات میگیره انقد اعتمادبنفسمو کور کردن

خیلی دلم گرفته از خیلیا،انقد دوس دارم منم مث بقیه امضاهای فلسفی و شعرمعر بزارم حافظم یاری نمیکنه برا تقویت حافظه چیزی میدونین بگین براتون صلوات بفرستم😊😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی نکرده تواون چندساعت ی اتفاقی بیوفته دیگه نمیگن مقصرپسرس میگن تومقصری

اره استرس همینارو گرفتم

خیلی دلم گرفته از خیلیا،انقد دوس دارم منم مث بقیه امضاهای فلسفی و شعرمعر بزارم حافظم یاری نمیکنه برا تقویت حافظه چیزی میدونین بگین براتون صلوات بفرستم😊😊

قدرت نه گفتن داشته باش عزیزم

اول اینکه بگو صحیح نیست و من هرگز اجازه ندارم از شوهرم

دوما اگه خدایی نکرده کوچکترین مشکلی پیش بیاد همممممه از جمله همسرت اول شما رو سرزنش میکنن

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند   
اره دوتایی تنها

بگو ببرتش با ماشین دور بزنه اگه دلشون تنگ شده. خجالت نمیکشه  تابلوئه واسه چی میخوان دوتایی تنها باشن وگرنه اگه دلتنگی باشه میرن با ماشین دور میزنن مثلا از یکی ماشین قرض بگیره اگه نداره. یا نهایت کاری که میشه کرد اینه که شما به شوهرت بگی این میخواد دوس دخترشو بیاره  خودتم به عنوان میزبان وایسی یه پذیرایی جزئی کنی و بعد خانم تشریفشو ببره. مگه خونتون مکانه  چقدر پررو

.

انقد اعتماد بنفس نداشتم که فک میکنم نه بگم ازم ناراحت میشه یکی.ایناهمش از خونواده نشات میگیره انقد ا ...

ببين منم همينجورم ولي بشين فكر كن ببين ميتوني تحمل كني ك برن اتاق مثلا حالا معلوم نيس چ كار گناهي تو خونت ميخوان بكنن بالاخره نامحرمن يكبار نه گفتم و ياد بگير

ميشه براي  باباي نازنينم ي حمد بخوني 🌹خيلي زود بود براي رفتنت پدرم😔😭

داداش منم ازم خواست با دوس دهترش بیاد خونمون ، گفتم باشه ولی خودمم داخل خونه میمونم ، اما بیرون نمیام از یه اتاق ! قبول نکرد و گفت نه اینجوری روش نمیشه 😑

منم گفتم ببخشید داداشی نمیتونم اینجوری

.
اونم پسرخواهرشوهرش.کاریو ک مبدونی اشتباهه انجامش نده شوهرت بفهمه میخوای چیکار کنی

ازهمین میترسم شوهرم یه ادم عصبی و بی منطق