2777
2789
عنوان

دیروز یه پیام داد و یه خواهشی ازم کرد چجوری نه بگم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 50 پست

فقط اینو بهت بگم که اگه بزاری بیان و بعدا خدایی نکرده احدی بفهمه همه میگن این پسره نمیفهمیدوبچه بودو عقلش نمیرسید و همش تقصیرتوهست

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

فراهم کردن مکان خلوت برا دوتا نامحرم،میشه جریان برصیصای عابد.... ۷۰ سال عبادت خالصانه کرد با یه لحظه خلوت با دختر بیمار دودمانشو به باد داد و به صلیب کشیدنش. یا چرا جای دور بریم.میشه جریان آرمان و غزاله... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو‌هم خیلی دوستانه بگو‌اجازه بده من با دایی مشورت کنم و بهت خبر بدم‌چون مطلقا نمیتونم ازش چیزی پن ...

با تموم حرفات موافقم.صمیمیت زیاد اصلا خوب نیس

خیلی دلم گرفته از خیلیا،انقد دوس دارم منم مث بقیه امضاهای فلسفی و شعرمعر بزارم حافظم یاری نمیکنه برا تقویت حافظه چیزی میدونین بگین براتون صلوات بفرستم😊😊
خب بشه بابا.... عجب خواسته اون نا به جاست. شما نگرانی؟!!!! همین خصلتتو دیده که به خودش اجازه داده ...

اره همینو میگم

خیلی دلم گرفته از خیلیا،انقد دوس دارم منم مث بقیه امضاهای فلسفی و شعرمعر بزارم حافظم یاری نمیکنه برا تقویت حافظه چیزی میدونین بگین براتون صلوات بفرستم😊😊

خیلی ممنون ازهمتون.یکم دل و جرات پیداکردم