2777
2789
عنوان

آخه انصافه واقعا برای یشب خونه مادر موندن شوهرم بگه طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 150 پست
چقدر سآده ای چرا اینقدر التماس میکنی بهش و پیام میدی؟ تو کار نادرستی نکردی اتفاقا الان طلاق بگیری از ...

آخه دوسش دارم نمیتونم از دستش بدم اما اون منو دوسنداره که اگر داشت اینجوری هی طلاق طلاق نمی‌کرد 

چقد تو مهربون و آروم و خانومی عزیزم 😍❤️اصلا نگران نباش هیچی نمیشهیه توصیه برات دارم خانوم خوشگل هنو ...

قربونت برم 

ن فوت کرده برای همین میگم مادرم تنهاست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه دوسش دارم نمیتونم از دستش بدم اما اون منو دوسنداره که اگر داشت اینجوری هی طلاق طلاق نمی‌کرد

خب دوست داشتن یکطرفه و بدون احترام آخرش طلاق یا خیانته. خودتو الان نجات بده

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
میگه راهت نمیدیم خونه چون خودم خونه ندارم اینطوریه اگر خونه خودم بود نمی‌تونستن اینجوری بگن

نه شما الان بهترین کار اینه نزدیکای ۱۰ ، ۱۱ بری خونتون 

برو نترس 

کلید داری 

زنگ در خونه مادرشوهرت رو بزن برو تو 

برو با اون سلام احوالپرسی کن 

از هیچی نترس

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
نه شما الان بهترین کار اینه نزدیکای ۱۰ ، ۱۱ بری خونتون برو نترس کلید داری زنگ در خونه مادرشوهرت رو ب ...

بنظرم با مامور بره که اگر راهش ندادن صورت جلسه کنه. 

چقدر ما زنا بی غرور شدیم

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
الکی شوهر شما داره ناز میکنه شما که ترسیدی قوی باش که دیگه اسم طلاق رو نیاره باید عروسی میگرفتی و خو ...

اره احترام ندارم  اخه اونجا بودم همش دعوا میکردم بهم می‌گفت مامان هرچی میزنم به هیکلش نمیره یا فوش پدر کلا اعصبی میشد بد میشد  اما بدم میاد اسم طلاق بیاره 

قربونت برم ن فوت کرده برای همین میگم مادرم تنهاست

خدا نکنه سلامت باشی خوشگلم 

خدا رحمتشون کنه 

بنده خدا مامانت گناه داره 

میگم آخه چرا شوهرت سواستفاده می‌کنه 😬😬

نگران نباش به شوهرت محبت کنی درست میشه

بنظرم با مامور بره که اگر راهش ندادن صورت جلسه کنه. چقدر ما زنا بی غرور شدیم

الان حق رو میدن به شوهرش بخدا 

ربطی به بی غروری نداره 

خدا نکنه سلامت باشی خوشگلم خدا رحمتشون کنه بنده خدا مامانت گناه داره میگم آخه چرا شوهرت سواستفاده می ...

اصلا از سادگی من سواستفاده می‌کنه خودش می‌گفت نباید ذلیل باشی  اما من ذلیلش شدم 

عزیزم، اصلا نترس به اعصابت مسلط باش. صبح برگرد خونه شوهرت. جواب حرفاش رو هم نده اما اگر خواست شورش رو دربیاره یا از خونه بیرونت کرد، برگرد پیش مامانت و بدون که این یه بهانه گیری پیشتر نیست. هرچی احساس کنی بهش وابسته هستی و به التماس کردن بیفتی مطمئن باش، خودش رو بیشتر میگیره با این رفتارهای بچه گانه شوهرت بالاخره یه جا به بن بست میخوری. اون فهمیده خانواده پشتت نیستن اینجور باهات رفتار میکنه. آخه یعنی چی یه شب پیش مادرت موندی بگه طلاق؟! عروسی نگرفتن کنار اومدی، با زندگی در کنار مادرشوهر کنار اومدی. این خیلی عجیبه که بازم اینقدر متوقع هست. جز اینکه کاری کرده باشی و اون ازت کینه به دل گرفته باشه. اینو دیگه باید خودت پیدا کنی.

گذشت بی دلیل و پشت سرهم در بلند مدت زندگی رو برای شما سخت و سخت تر میکنه.

اگر خونوادت محکم جلوش وایمیسادن و میگفتن دخترمون که بنده و برده شما نیست این نتیجه ش نمیشد

وای خدایا چه اسکلببین اسی زنگ بزن شوهرت هر چی گفت تو شیرین زبونی چرب زبونی کن حرفایی بزن که خوشش میا ...

از بند اخر متنت حالت تهوع گرفتم 

مکه میخواد شق القمر کنه که اینجوری التماس کنه به یه مرد نفهم و بیشعوری که بخاطر همچین مسئله ساده ای اسم طلاق میاره؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻