2777
2789

کی سینش وقتی از شیر گرفت شل و افتاده شد.بعد مدتها ک بگذره ب حالت قبل برمیگرده؟خیلی برام سواله اخه خودم دارم شیر میدم خیلی ب بعدش فکر میکنم برام معزل شده

ومن درمیان تمام نداشته هایم خدا❤رادارم🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بد، شوهر فراری میشه که 😐

همیشه گفتم 👑 سرمی تا بفهمی شاه کیه.          روشنفکری در اروپا : تحصیلات عالیه *مطالعات گسترده *اطلاعات عمومی بسیار بالا *نوشتن کتاب و مقاله *سفر به نقاط مختلف دنیا *شخصیت و انسانیت بالا *احترام به تمامی مذاهب و عقاید*و...                        روشن فکری در ایران :کشیدن سیگار و خوردن قهوه *مخالفت با دین و مذاهب *خواندن جملاتی چند از نیچه *طلاق گرفتن *موزیک خارجی گوش کردن *مخالفت با چیزی که بقیه موافقن *موافقت با چیزی که بقیه مخالفن *نگهداری سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزند نداشته عزیز شمردن *و...     قابل توجه خانومایی که ادای روشنفکرارو در میارن اونم با فحش دادن به شوهر بقیه و گفتن جمله معروف بزن تو دهنش 😒. میتینگ آنلاین غیبت از فامیلای شوهر، دیگه لازم نیست بریم در حیاط بشینیم 😁😅. دست و جیغ و هورررا 😜. 

عزیزم دقیقا منم امروز داشتم درمورد همین موضوع بادوستم بحث میکردم گفتم پسرتو ازشیر نگیر گناه داره بعداز یه مدتی هم خود سینه جمع میشه هم میتونی باورزش مثل ایروبیک که بادمبل وپرس سینه،ماساژ یخ سفت کنی،نمیگم خیلی گرد وخوش فرم میشه ولی ازحالت شلی درمیاد ،منم بعداز دوسال شیردهی ورزش وشروع کردم سینم جمع شد وهمون سایز قبلی شده 

تاتوانی رفع غم از چهره ی غمناک کن،درجهان گریاندن آسان است، اشکی پاک کن😍
سلام بله من افتاده شد اما یه مدت جمع تر شداما هیچوقت مثل قبلش نمیشه

وااااای حالم بد شد اصن 😭 کاش درست میشد ینی با ورزشم درست نمیشه؟

ومن درمیان تمام نداشته هایم خدا❤رادارم🌻