2777
2789

بیا این جا https://chat.whatsapp.com/L8pSIkadyas68sAJtXW1fs

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی شماها مادر بشید

الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

الهی شماها مادر بشید الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

سلام عزیزم خوبی ..من نیناخانومم ..با کاربری قبلیم خیلی باهم حرف میزدیم ..کاربریم تعلیق شدش ..نمیدونم منو یادته یا ن ..ولی فک کنم منتظر بچه بودی درسته ؟ 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

1000تا التماس دعا برام دعا کنید لطفا چندتا سقط و یه زایمان زودرس داشتم خدا بهم یه بچه سالم بده ان شاءالله حاجت روابشین ممنون🙏🙏🙏

میشه برای بچه دار شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🌹
منو نه تنها خدا بهم توجه نمیکنه ائمه هم منو رها کردن خیلی ناامیدم دلم اتیش میگیره بدجور دلمو سوزو ...

هیچ وقت ناامید نباش من تو اوج ناامیدیم بدونه هیچ دارویی باردار شدم

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤