2777
2789
من هردکتری میرم هرچی ازمایش میدم میگه سالمی ولی باردارنمیشم فقط موقع اقدام صبحش کمی خونابه ازم میاد ...

عزیز به اسپرم شوهرت حساس نیستی 

تازگیها میگن بعضیها خیلی خیلی کم پیش میادا 

اسپرم شوهرشون رو بدنشون نمیپذیره ...

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرق گذاشتن بین جاری ها یا کیست ؟؟

بچه دار شدنم که نوشتم ivfکردم سقط شد

واسه همین خیلی ناراحتم

اینکه جاریمو گفته منو نه اعصابمو بهم ریخته

یعنی دلمو همچین شکست که نفرینش کردم

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

سلام به تمام دوستان منتظرم... 

عزیزان تا میتوانید از این فرصت انتظار بارداری برای نزدیک شدن به خدا استفاده کنید.

کار خیر ... تا میتوانید انجام دهید حتی سبقت بگیرید در این کار. 

صدقه و استغفار روزانه. 

به همسران تون بگید با صدای بلند اذان بگن. اذان و اقامه رو ترک نکنید. هم خانوم هم آقا. 

چله دعای یستشیر عالیه... برای من که معجزه کرد... 

چله سوره مریم... ترجیحا برای سایر دوستان منتظرتون خونده بشه. هر روز به نیت مامان شدن یه نفر. 

نماز غفیله نماز خیلی مهمیه... ان شاءالله روزی تون بشه. 

ایه 31 سوره رعد...  در این مورد سرچ کنید تاپیک زیاد هست... 

هدیه سوره یس بعد از نماز صبح به امام زمان... از این هدیه به عنوان اکسیر اعظم یاد شده. 

14000 صلوات هدیه به حضرت زهرا. و بگید که اثر این صلوات ها در ظهور امام زمان عزیز مون باشه... حاجت شما هم برآورده میشه. 

12000 مرتبه ذکر یا علی... در این مورد هم سرچ کنید تا درست اجرا کنید... 

برای تمام دوستانم حتما دعا میکنم. هر چی یاد گرفتم بهتون گفتم بازم اگه سوالی داشتین در خدمتم... 

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 

امروز همسرم با شوق و ذوق رفت جواب تست بارداریمو گرفت اما بازم منفی شد ۴ساله منتظر بچم 😔یک سالو نیم پیش زایمان زودرس داشتم تو هفته ۲۵بچمو ازدست دادم 😢😢۳۵سالمه میترسم دیر بشه ،خواهرانه برام دعا کنین خیلی داغونم خیلی

سلام عزیزدل شما خوبی 🥰 باعث افتخارمه که شما منو یادته  بله من نازایی دارم عزیز  دیگه ت ...

اره یادمه شرایط منو شما مثه هم بود نمیدونم یادته یا ن ..یه عاااالمه امپول میزدم اخرش تخمکم رشد نمیکرد ..منم بیخیال درمانم شدم ..دکتر گفت بیا ای وی اف ولی امیدی بهت نمیدم ک جواب بگیری .ولی اگه میخای امتحانش کن ..منم کلا ناامید و بیخیالش شدم ..یکسالی میشد ک درمانمو ول کردم ..ماه میش انقد حالم بد بود فک کردم مسموم شدم همش بالا میاوردم اخرش ب اسرار همکارام بی بی چک زدم ..مطمعن بودم ک باردار نیستم ولی بی بی زدم مثبت بودش ..انقد زاااار زدم گفتم خدایا ادمات منو ناامید کردن من ذره ای امید نداشتم ..توکلت ب خدا باشه بخدا منم وضعم افتضاح بود ..ن دارویی خوردم ن کاری کردم .خود ب خود باردار شدم ..حتی سرکارم میرفتم و کارمم سنگین بود بعد از دوماه فهمیدم باردارم ..انشالله بحق ابروی حضرت زهرا همونطور ک دل من شاد شد خدام دل تو رو شاد کنه این از ته قلبم از خدا برات میخام عزیزم

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
یکی ازکاربراهم همینو میگه ولی اخه چیکارکنم ۲تادکتر خوبم رفتم فایده نداشتع

بیمارستان ابن سینا هم برو شبکه سلامت و شبکه چهار دم به دقیقه نشون میده ...خدا بزرگه عزیزدل

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

امروز همسرم با شوق و ذوق رفت جواب تست بارداریمو گرفت اما بازم منفی شد ۴ساله منتظر بچم 😔یک سالو نیم ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭خدا کمکش کن تورو خدا اول این خواهرم باردار بشه به من ندادی هم ندادی دعای خواهرمو مستجاب کن 

اره یادمه شرایط منو شما مثه هم بود نمیدونم یادته یا ن ..یه عاااالمه امپول میزدم اخرش تخمکم رشد نمیکر ...

وای چقدر برات خوشحال شدم عزیزدل 

شکر خدا عزیزم

اره ما شرایطمون یکی بوده

من دیگه نمیشم یائسه شدم عزیز...بازم شکر خدا