2777
2789
عنوان

سلام بچه ها من ۲۲سالمه بچه دوممو باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 67 پست
احسنت به حرفت بعضیا فک میکنن هر کی ازدواج کرد بی سواده و عقب افتاده فقط مجردا با سوادن🙄🙄

یعنی خدانکنه یکی تو این سایت بیاد بگه 18سالمه حاملم یا ازدواج کردم.

همه فکر میکنن خب دیگه، این از پشت کوه اومده و چیزی بارشنیست.

به شخصه واسم اتفاق افتاده. رفته بودم مسجد قلهک. دخترم کنارم بود نماز میخوندم. ی خانومی اومد گفت بچه خودته؟(چون قیافم کمتر از سنم میخوره) گفتم بله. گفت شهرستانی هستی؟ گفتم چه ربطی داره؟ گفت اخه دهانیا و روستایی ها اغلب دختراشون زود ازدواج میکنن و زود بچه دار میشن. یعنی منطقش تو حلقم

نه عزیزم ولی دوست دارم بدونم دیدگاه بقیه نسبت بهم چطوریه

پس نظر مردم واست مهمه؟؟؟عزیزم کارت اشتباه ست باعث دلسردی میشه واست

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی خدانکنه یکی تو این سایت بیاد بگه 18سالمه حاملم یا ازدواج کردم. همه فکر میکنن خب دیگه، این از پ ...

عزیزم بنظرت اینها که توی همچی دخالت دارن و منطقشون خلاصه شده صرفا ب زندگی خودشون که مثلا من سنم زیاده بچه نیاوردم با کلاسم فلانی بچه آورده شوهر کرده پشت کوهیه اینا خودشون بی سواد و بی فرهنگ ترین آدم هستن از نظر من واقعا متاسفم واسه چنین آدمهایی

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
بیخیال حرف اون عزیزم تو نظر خودتو بگو

بالاتر گفتم 

اصلا نباید به اینجور چیز های بیخود فکر کنی چون نمیتونی  ب قبل برگردی یا چیزیو عوض کنی

خیلی تو همین سایت حسرت داشتن فرزند و همسر دارن 

داشته هاتو خدارو شکر کن

انتخابیه ک کردی و نباید حق دخالت حتی ب کسیو بدی 

حتما توانش رو داشتی دوست داشتی میتونستی انتخابت این بوده 

خدایا گل دخترمو درپناه خودت حفظ کن😘😚و پسرمو سالم در بغلمون قرار بده🤗 مامان همیشه خسته که همش خوابش میاد😩عاشق طوطی کاکادو امبرلام ولی پولم نمیرسه بخرم😁عضو کمپین مخالف زندگی با مادرشوهر در یک اپارتمان😬کاربر قدیمی‌ام😝خدایا به همه خونه بزرگ و خوب و مستقل از خانواده شوهر بده😕الهی امین🤗خدایا دخترم و همسرمو درپناه خودت حفظ کن و در راه سعادت و خوشبختی هدایتمون کن😍الهی امین😚الهم صلی علی محمد و ال محمد❤و عجل فرجهم❤
انشاالله به سلامتی منم تازه افتادم تو۲۲ دوتابچه دارم پسرم دوسالو۸ماه ودخترم دوماهشه من میگم برادومی ...

عزیزم خدا حفظشون کنه من اصلا پشیمون نیستم ولی دوست دارم دیدگاه بقیرو نسبت به خودم بدونم  

خیلی خیلی کم پیش میاد اینجوری اکثریت اونایی که ازدواج میکنن تو سن کم نمیتونن درس بخونن و نمیخونن ب ...

من که همیشه پدرمو دعا میکنم که مارو تو سن کم فرستاد خونه ی بخت. هممونم هم درس خوندیم هم بچه داریم. یکیمونم شاغل هست. 

من که دورو برم اینجوری ندیدم.

به نظر شما 40سالگی خوبه واسه ازدواج و بچه دار شدن؟

من که همیشه پدرمو دعا میکنم که مارو تو سن کم فرستاد خونه ی بخت. هممونم هم درس خوندیم هم بچه داریم. ی ...

نگفتم خوبه...گفتم بین دیر یا زود مسلما دیر ازدواج کردن بهتره

سن مناسب ازدواج کردن مگه چشه؟

چرا زود؟چرا دیر؟مگه قراره چه اتفاقی بیفته که زود دختراشونو شوهر میدن؟

پس دوران مجردی و لذتش چی میشه؟

بچه تا کودکه که هیچی حالیش نمیشه...تا وارد مرحله ی نوجوونی میشه شوهرش میدن

این ظلمِ....این گناهه به نظر من

شما از کجا میدونی درست نمیخونه؟ و به فکر آیندش نیست؟ ی دوستی دارم یه پسر یکساله داره. دومی ام حاملس ...

عزیزم بحث نکن بیخیال فقط نظر خواستم مرسی دوست خوبم بابت نظراتت خوشحالم کرد 

بچه هم دارین به نظر شما چه سنی خوبه عزیزم میتونم بدونم نظراتتون خیلی خوشحالم میکنه

بله بچه یک ساله دارم

به نظر من برای ازدواج ۲۲ به بالا خوبه

یعنی هم سن شما تازه باید ازدواج میکرد