2777
2789
عنوان

سلام بچه ها من ۲۲سالمه بچه دوممو باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 67 پست
نگفتم خوبه...گفتم بین دیر یا زود مسلما دیر ازدواج کردن بهتره سن مناسب ازدواج کردن مگه چشه؟ چرا زود ...

اصلا ظلم نیست. من خودم کلی خاطره خوب تو نوجوانی دارم. 19سالگی ام ازدواج کردم.چقدر مگه ادم میخواد جوونی کنه ؟ دنیای متاهل بودنم زیبایی های خودشو داره. البته اگر انتخاب درست باشه نه که صرفا طرف فقط بخواد شوهر کنه

ادم توی بارداری هزار جور فکر وخیال داره ،بهتره یکم درکش کنیم الان حتی اگه سرزنشش هم کنیم فقط اون داغ ...

نه عزیزم آنقدرها سست اراده نیستم که با حرف بقیه زندگیمو داغون کنم ولی آدم بعضی وقتا دوست داره دیدگاه بقیه هم بدونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوبه هم فاصله سنی ات با بچت کمه هم الان حوصلشونو داری.من گاهی میگم کاشگی زودتر بچه دار میشدم او ...

آره همه اطرافیان بهم میگفتن نزار فاصله سنی بچهات زیاد باشه ولی الان پسرم هزار ماشالا خیلی درکش بالاست و درکم میکنه بخاطر همین برای دومی اقدام کردم

آره همه اطرافیان بهم میگفتن نزار فاصله سنی بچهات زیاد باشه ولی الان پسرم هزار ماشالا خیلی درکش بالاس ...

خیلی عالیه .منم خیلی واقعا دلم میخواست دومی رو زود بیارم‌ پسرمم ارومه.ولی باید برم زبان ودرس یاد بگیرم پسرم رو انشالله ۳ سالگی قراره بفرستم مهد ک برم مدرک زبانم بگیرم ..واینکه هیچ کس نیس کمکم کنه چون ایران نیستم .

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
خدا پسر گلتم حفظ کنه

مرسی عزیزم😊

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊