2777
2789

من تصمیمم اینه که شاغل باشم ولی خب باید پول بیارم تو زندگی و مشارکتی هزینه زندگی رو تامین کنیم و من عنوان شغلیم بهتره تو ذهنم هم هست که بخونم برای رشته بهتر و احتمالا میتونم اما این آقا تلاشی که داره میکنه بعدا هم در حد شغل فعلی من فکر نکنم بشه یا شاید هم سطح بشیم و اینکه پوشش هم براش مهمه که تقریبا پوشیده باشم 

اما پسره قیافه و هیکل و اخلاقش از من بهتره خانواده خوبی هم داره در کل ار نظر ظاهری شاید برای خیلی دخترا جذاب باشه قد بلند هیکلی و آدم آروم و دلنشینیه زیبایی صورتش از من خیلی بهتره آدم امنیه اهل دوست دختر نبوده دراگ نمیزنه رفیق باز نیست 

شما تو این موقعیت بودید چی کار میکردید حتما دلیل و تجربتون رو هم بگید

نظرسنجی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط دو تا مشکل هست یکی اینکه روی پوشیده بودن حساسه تو این دوره دیگه هیچ دختری مانتو نمیپوشه ولی خب این آدم حساسه و اینکه درآمدش از من کمتره و به احتمال زیاد کمتر میمونه برای همیشه در حد نصف یا دو سوم درامد من رو داره از نظر جایگاه شغلی طبیعتا پایین تره 

ولی اخلاق و قیافه داره آدم ساده و مثبتی هم هست

باید مطمئن بشی بخاطر پولت جلو نیومده

مطمئنم برای پول جلو اومده! دقیقا میدونسته من چی کارم و اومده ندیده و نشناخته

قطعا روی درآمدم حساب باز کرده خودش صادقانه گفت انتظاراتی داره

نه ولی تا دو سه سال دیگه شاغل میشمو پیشاپیش میدونم استخدامم قطعیه اونم میدونه و رو همین حساب اومده ا ...

می توانم بپرسم دو سه سال آینده قرار هست چه کنید؟

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
مطمئنم برای پول جلو اومده! دقیقا میدونسته من چی کارم و اومده ندیده و نشناختهقطعا روی درآمدم حساب باز ...

باید ملاکهاتو ببینی چیه 

یوقت هست برات مهم نیست هرفردی بیاد برای پول میاد و خودتم حساس نیستی 

بقیه اخلاقهاشم ببین آدم سپاسگزاری هست باوجدان و باشعوره اهل جبران کردن کمک ها و خوبیات هست یا ن