2777
2789

ترخدا تا آخر بخونین کمکم کنید 😭ما نوزده سال اختلاف سنی پا یم

من متولد فروردین ۸۶ام 

اون ۶۷

داستانهایی که اومد وسط اومدن خواستگاری و هرچی و نمیخام کش بدم تعریف کنم...اومدن خواستگاری و خانواده من کاملا مخالف بودن

الان خانوادم نمیدونن در ارتباطیم چون بدونن منو میکشن

با هم یجا کار می‌کردیم من حسابدار یه بخش کوچیکی بودم  اون یه شغل دیگه داشت

بخدا دختری بودم که همه سرم قسم میخوردن تو محل کارم حتی الانشم خیلی دوسم دارن

من عاشقش شدم مومن بود نماز خون بود ، به فاطمه زهرا اگر بگم چشمم چهرش و دید یا پول اصلا و ابدا....

اومدن و گذشت

الان تو رابطه ایم و من متاسفانه بخاطر اینکه دوسش داشتم و وابسته ام نتونستیم تموم کنیم

تموم کردیم دوباره برگشتیم

حسم هیچوقت هیچوقت دروغ نمیگه بهم قسم میخورم

جواب پیاما دیگه دیر میده

دیگه سرده نه میزاره تموم کنیم نه کامل هست

یچیزی انکار این وسطه

نمی‌دونم خیانتی بی محلی چیزی...

بی اهمیت و خنثی  محبت آنچنان نداره

من دختر بدی نیستم

خانواده دارم

موقعیت ام خوبه

تو زندگیم تا به الان همه چی فراهم بوده

نمی‌دونم چرا خر شدم اخه ...

انقد همکارام،مردای بزرگ زنا دلشون می‌سوخت به عاقبتم میومدن میگفتن ملیکا این آدم بدرد تو نمیخوره....

خانوادم انقد سرزنشم کردن که حیف از تو....بخدا قسم میگن انگشت کوچیکه اینم نیستی و اگر بفهمن باهاش حرف میزنم میکشن منو

و من خرم

سی ام قراره مرخصیم تموم شه و برگردم محل کارم

ترخدا قسم بگین چکار کنم تموم شه برام از چشمم بیافته انقد خوار و حقیر این آدمی که حتی اهمیت نمیده بهم نشم

ترخدا باهام صحبت کنین خواهرانه چیزی بگین 😭

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

عزیزم چرا هی توضیح میدی که دختر بدی نیستی خب معلومه که خوبی پاکی آشنا شدن با پسری که دوستش داشتی عیب ...

چون خودش همش میگفت چرا از من خوشت میاد 

با از بقیه میپرسید 

منم فکر میکنم الان با خودش فکر می‌کنه حتما تو خونه پدرش کمبود داشته یا گذشته بذی داشته رو آورده به همسن پدرش...

مضضاح بود 

البته پدر من ۵۰ سالشه 

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ایشون مثل شما اول راه نیست فرصت زیادی برا تلف کردن و وقت گذروندن نداره 

احتمالا دیگه مطمعن شده رابطتتون بی نتیجه است سرد شده 

شما هم وقتی مطمعنی خوانوادت عمرا شمارو بدن به این اقا هدفت از موندن تو رابطه چیه؟

اخرش که چی ؟ تا کی؟ 

رو دلت پا بزار کات کن 

۱۹سال اختلاف سنی دارید ایشون جای پدرته باید شان خودش رو نگه میداشت و نگاهش رو حفظ میکرد شما جوون بودی اونم حالیش نبود زوج باید هم کفو باشن؟!

چرا گذاشتی سر کارت همه بفهمن بنظرم تموم کن وقتتو انرژیتو تلف نکن

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....