2777
2789
عنوان

خارش توی واژن در ماه نهم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 12188 بازدید | 149 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من طبیعیم ۱ دی بود ولی اگه زودتر دردم نگیره احتمالا ۲۶ آذر بستری شم 

انشاالله زایمان راحتی داشته باشی

من تو سونو زده ۱۳دی.

اخرین پریودیتون کی بوده؟؟

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
منم ریزم .مهم نیست چاق باشن سالم باشن انشاالله  من خیلی رعایت میکنم تو غذا خوردن

منم همینطور چون یکم مشکل فشار خونم بعد از ۳۵ هفته پیدا کردم و بخاطر دیابتمم کلا شیرینجات که تعطیل یکم برنج میخورم فقط 

ورم نه خیلی صورتم چرا ولی دست و پام نه خیلی

دکتر بهم گفته خودم رو ببندم به پروتیین سفید الان هفته ی سه وعده ماهی میخورم سه وعده مرغ ولی سرخ شده نه 

شیر کم چرب و دوتام موز رو در روز میخورم شمام بخور ماهی رو گریل کن و مرغ رو هم آب پز مثل واسه سالاد الویه 

عزیزم‌میگم‌منهفته‌ی‌آینده۳۱هفته‌میشم‌دکترم‌نوشته‌سونوگرافی‌یعنی‌یک‌بارهم‌بایدتو۳۶هفته‌برم‌ممنون

سونوگرافی بستگی به شرایط خودتون و بچه و حساسیت دکتر داره 

الان دوست من بین هفته ی ۲۸ تا ۳۷ اش یه بار سونو رفته ولی من چون دیابت دارم و بچم ریزِ دکتر هرهفته سونو میفرسته

بستگی به شرایططتون داره ولی اکثرا اواخر بارداری دوتا سونوی داپلر و بیوفیزیکال انجام میدن

منم همینطور چون یکم مشکل فشار خونم بعد از ۳۵ هفته پیدا کردم و بخاطر دیابتمم کلا شیرینجات که تعطیل یک ...

من سرخ کردنی نمیخورم من پای چپم ورم کرده .شرینی هم نمیخورم  خدا خودش کمکمون کنه🙏🙏

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
انشاالله زایمان راحتی داشته باشی من تو سونو زده ۱۳دی. اخرین پریودیتون کی بوده؟؟

شما دو هفته با من فرق دارین احتمالا واسه من ۲۶ اسفند بود البته بچه ی من از اول تو همه ی سونوهام یه هفته از سن بارداریم کمتر بوده 

ولی بر اساس ۲۶ اسفند ۹۸ طبیعیم میشه ۱ دی یعنی ۲۶ آدر میشم ۳۹ هفته و دو روز بر اساس تاریخ پریودم

من سرخ کردنی نمیخورم من پای چپم ورم کرده .شرینی هم نمیخورم  خدا خودش کمکمون کنه🙏🙏

آزمایش دفع پروتیین دادی؟ ۲۴ ساعته ی ادرار؟ داپلر چطور؟

وقتی میشینی پاهات رو اویزون نکن سعی کن پاهات رو دراز کنی و چون شمام مثل بچه ی من وزن بچت کمه اون مواردی که بهت گفتم بخور و به پهلوی چپ خیلی استراحت کن که چرخش خون تو بدنت بهتر باشه

شما دو هفته با من فرق دارین احتمالا واسه من ۲۶ اسفند بود البته بچه ی من از اول تو همه ی سونوهام یه ه ...

من اخرین پریودیم‌۹فروردین ماه هستش.فقط دوست دارم زود زایمان‌کنم

من اخرین پریودیم‌۹فروردین ماه هستش.فقط دوست دارم زود زایمان‌کنم

نگو زود بگو به موقع که بچه در بهترین حالت ممکن دنیا بیاد 

منم خیلی دوست دارم من واقعا بارداری سختی داشتم استراحت مطلق بودم و سرکلاز انقدر انکسوپارین زدم همه ی بدنم کبودِ