2777
2789
عنوان

خارش توی واژن در ماه نهم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 12178 بازدید | 149 پست
سلام عزیزم  نه عزیزم خیلی هم کولیک داره خیلی داستان داریم تازگیام فهمیدیم اارژیک شده نسبت به ل ...

ارژیک‌چیه؟؟یعنی حساسیت داره؟؟

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم

واکسن دوماهگیش رو‌زدی؟؟

ختنه‌کردی پسرگلت‌رو؟؟

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
ختنه رو گذاشتیم بعد از واکسنش  نه دو هفته مونده به واکسن شما در چه حالین؟

من درد سزارین رو دارم سوزش دارم .شبها هم که بیداره پسرم 

شیرخودتون‌رو میدین؟؟

من استرس واکسن دوماهگی رو‌دارم‌ 

من درد سزارین رو دارم سوزش دارم .شبها هم که بیداره پسرم  شیرخودتون‌رو میدین؟؟ من استرس واکسن ...

پسرِ من که هم شبا بیدار هم گریه و جیغ ولی از ۴۰ روزگی بهتر شده یکم

من ۱۰ روز دیگه میرم واسه واکسن 

بعد اونم میخوام ختنه کنم

پسرِ من که هم شبا بیدار هم گریه و جیغ ولی از ۴۰ روزگی بهتر شده یکم من ۱۰ روز دیگه میرم واسه واکسن&n ...

انشاالله اینم بعد ۴۰خوب بشه تنهام سخته خدایی شبا 

خدا خودش کمک کنه .برای ختنه پیش هرکسی نبری

انشاالله اینم بعد ۴۰خوب بشه تنهام سخته خدایی شبا  خدا خودش کمک کنه .برای ختنه پیش هرکسی نبری

بعد ۴۰ ام بچه ی من که تقریبا ۱۰ درصد تغییر کرد 

نه از دکترش میپرسموپیش یه جراح خوب میبرم

کولیک داره؟

بعد ۴۰ ام بچه ی من که تقریبا ۱۰ درصد تغییر کرد  نه از دکترش میپرسموپیش یه جراح خوب میبرم کولی ...

اره گلم.انشاالله روز به روز بهتر بشن.خوب وزن گرفته ؟؟؟

بد نیست  فقط خیلی اخلاقش خرابِ😅😅😅😅 واسه کولیک،کولیک اید بده بمن خیلی کمک کرد فقط بعد از ی ...

شماهم دست تنها هستی؟؟شب بیداریا ادم رو‌ مریض میکنه

من هروقت بچم میخوابه میخوابم باهاش

منم همین کاررو‌میکنم