2777
2789
عنوان

خارش توی واژن در ماه نهم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 12188 بازدید | 149 پست
آزمایش دفع پروتیین دادی؟ ۲۴ ساعته ی ادرار؟ داپلر چطور؟ وقتی میشینی پاهات رو اویزون نکن سعی کن پاهات ...

اره گلم دادم ازمایش رو تو ماه ۸.سونو هم ۲۷آبان انجام دادم 

بیشتر وقتا میشینم .تو این ماه اخر اروم و قرار ندارم خسته شدم 

ادم‌سنگین‌میشه نمیتونه زیاد تکون بخوره شماهم اینجور هستین 

ناف درد یا سوزش ناف نگرفتین؟؟

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
نگو زود بگو به موقع که بچه در بهترین حالت ممکن دنیا بیاد  منم خیلی دوست دارم من واقعا بارداری ...

اره به‌موقع بدنیاد بیاد انشاالله.من بارداری سختی داشتم تو غربتم تنها.کروناهم گرفته بودم یعنی افتضاح .بیمارستان خوابیدم ۵روز

توکلم‌فقط خداهستش.الانم‌که‌راه هارو بستن مامانم‌نمیتونه بیاد

البته مادرشوهرم‌هستش ولی راحت نیستم

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره گلم دادم ازمایش رو تو ماه ۸.سونو هم ۲۷آبان انجام دادم  بیشتر وقتا میشینم .تو این ماه اخر ا ...

من ناف درد ندارم من خیلی مکررا باید برم دسشویی سر بچم رو مثانست!

این خیلی ازاردهندست همش گرممه گرگرفتم بدنم و زیر دلم درد میکنه نمیتونم بشینم واقعا شکنجم

من ناف درد ندارم من خیلی مکررا باید برم دسشویی سر بچم رو مثانست! این خیلی ازاردهندست همش گرممه گرگر ...

منم بچه ام‌ سرش پایینه،هرلحظه احساس میکنم داره ادرارم میریزه 

مثانه ام تیرهای شدیدی میکشه گاهی اوقات

درد زیر دل که طبیعی هستش تو ماه اخر

اولین نه دومی ولی بچه ی اولمه  بارداری اولم رو تو ۲۰ هفته سقط قانونی کردم بچم بیماری شدید قلبی ...

اخی عزیزم‌.الهی این‌کوچولو سلامت بیاد بغلت گلم‌ 

منم بعد ۶سال حامله شدم شکرخدا🙏🙏

آخی الهی چقدر سخت که کرونام گرفتی دیگه آخراشه قوی باش

خیلی سخت خیلی

انشاالله با بدنیا اومدنش خستگیم‌در بره 

شماهم بیقرار هستین؟؟؟برای دیدنش

اره این تکرر ادرار اصلا شبا واسم خواب نمیزاره

تا میخواد خواب عمیق بشه باید بلند بشی،

اخی عزیزم‌.الهی این‌کوچولو سلامت بیاد بغلت گلم‌  منم بعد ۶سال حامله شدم شکرخدا🙏🙏

ایشالله هردومون به موقع زایمان خوب و راحتی داشته باشیم و کوچولوهامون رو به سلامت بغل بگیریم😍