2777
2789
عنوان

خارش توی واژن در ماه نهم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 12183 بازدید | 149 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شنبه که رفتم سونو تازه شده ۲۳۰۰ تو ۳۶ هفته کمه 

منم همین حدودا بودم گفتش ۳کیلو باید بشه

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
من ۳۶ هعته و ۵ روزم ولی بخاطر دیابت از اول رژیم بودم کلا ۱۰ کیلو اصافه کردم ۵۶ کیلو بودم شدم ۶۶ کیلو

هفته هاتون بامنه .منم زیاد وزن اضافه نکردم ویارهای خیلی بدی داشتم هنوزم گاهی اوقات حال تهوع دارم

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
منم همین حدودا بودم گفتش ۳کیلو باید بشه

آره کمه اون موقع که رفتم سونو دکتر بمن گفت اگه ۲۵۰۰ بود معقولتر بود الان قرارِ تا ۳۹ هفته واسه سزارین وایستم تا بچه بیشتر وزن بگیره وگرنه که هفته ی بعد آراش زایمان میکردم ولی حالا یه هفته عقب افتاد

آره کمه اون موقع که رفتم سونو دکتر بمن گفت اگه ۲۵۰۰ بود معقولتر بود الان قرارِ تا ۳۹ هفته واسه سزاری ...

چه تاریخی بهتون داده 

به من گفته ۳۰اذر ولی خودم حساب میکنم ۲۵اذر میشه

هفته هاتون بامنه .منم زیاد وزن اضافه نکردم ویارهای خیلی بدی داشتم هنوزم گاهی اوقات حال تهوع دارم

یکی از دلایلِ وزن نگرفتن بچه همین جور چیزاست مثل شما ویار یا نثل من دیابت گاهی ژنتیکم هست من و شوهرم هردو ریز نقش و لاغریم

شنبه که رفتم سونو تازه شده ۲۳۰۰ تو ۳۶ هفته کمه 

عزیزم‌ببخشیدمن‌۱۷‌آذر۳۱هفته‌میشم‌دکترم‌سونوگرافی‌نوشته‌یعنی‌یکی‌هم‌تو۳۶هفته‌میگه‌که‌برم‌‌مرسی‌اگه‌جوابموبدی‌گلم

یکی از دلایلِ وزن نگرفتن بچه همین جور چیزاست مثل شما ویار یا نثل من دیابت گاهی ژنتیکم هست من و شوهرم ...

منم ریزم .مهم نیست چاق باشن سالم باشن انشاالله 

من خیلی رعایت میکنم تو غذا خوردن