2777
2789
عنوان

فامیلامون خیلی حسودن😐

257 بازدید | 10 پست

ما وضع مالی مون خوبه فامیلامون از ما دیگه خیلی بهترن

جووناشون چند تا چند تا خونه ماشین دارن زندگیشون خیلی خوبه 

ما که هزارتا بدبختی گرفتاری تو زندگیمونه 

هی به ما میگن شما پول دارین شما خونه اینجا دارین اونجا دارین و.... درصورتی که وضع خودشون عالیه

چند وقتیه یه توی یه کار جدید رفتم اصلا درآمدیم ازش ندارم اتفاقا باید از جیب بدم بقیه فک میکنن من الان چقدر ازش درآمد دارم 

هی بهم میگن داری پولدار میاری ها خیلی چیزای دیگه

کلا خیلی خیلی حسودن دلشون نمیخواد کسی پیشرفت کنه 

😭😭

کاش جلوی زبونمو بتونم بگیرم به کسی چیزی نگم

آدمییم نمیتونم جلوی زبونمو بگیرم 😐

الان توی این کار جدیم  مشتریا برام زنگ میزنن میگن ما امروز میاییم بعد از چند ساعت زنگ میزنن میگن کاری برامون پیش اومد  نماییم یکی که نیست همه میگن مامانمم دیگه تعجب کرده 😐

اصلا کارام پیش نمیرن 

دائم مریضم 

خیلی کسلم

حس میکنم سحر و جادو شدم ؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سحر و جادو الکیه.

شما هرروز صدقه کوچیک حتی هزارتومان کنار بزار.

صلوات و چهار قل بخون و آیت الکرسی.

انشالله همه چشم نظر هااست دور میشه 

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀

سحر و جادو الکیه.شما هرروز صدقه کوچیک حتی هزارتومان کنار بزار.صلوات و چهار قل بخون و آیت الکرسی.انشا ...

سابقشان خرابه

مثلاً میرن الکی بدون هیچ‌ دیلی بهت یه دختر رو می‌بندن چرا چون خاستگارای خوبی داره

سابقشان خرابهمثلاً میرن الکی بدون هیچ‌ دیلی بهت یه دختر رو می‌بندن چرا چون خاستگارای خوبی داره

هیچ برگی بی اذن خدا از درخت نمیفته.. یعنی قدرت ساحره از قدرت خدا بیشتره.؟؟؟

یعنی خدا اجازه میده بندش بخاطر دعای ی تفر دگ سیاه بخت بشه؟؟؟؟؟

حاشاااا

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀

هیچ برگی بی اذن خدا از درخت نمیفته.. یعنی قدرت ساحره از قدرت خدا بیشتره.؟؟؟یعنی خدا اجازه میده بندش ...

عزیزم اینجور ادما پیش ساحره خوب نمیرن که پیش ساحره هایی که جادوی سیاه دارن میرن، یه جادوگر سیاه که توبه کرده بود میگفت کارایی از جادوی سیاه بر میاد چون با دادن قربانی میتونی هرکاری بکنی حتی دعای مرگ. مثل این میمونه شما بری تو خیابون و همین الان یه نفرو به قتل برسونی و در توانت هست اونهاهم هزار و یک کار میکنن. فقط باید تو زندگی هیچی به دیگران نگی و نذاری از خوشبختیت چیزی بفهمن.