2777
2789
عنوان

خارش توی واژن در ماه نهم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 12180 بازدید | 149 پست
شنبه از خواب پاشدم رفتم دسشویی  احساس کردم یه لیوان اب ازم ریخت اصلا حالیم نشد چی بودچون هیچی ن ...

اخی عزیزم.ایشاالله زود زود خوب بشید و پسر نازت رو بغل بگیری گلم .من اصلا آشنایی ندارم به پارکی کیسه آب از دیشب ازم ترشح سفید میره .همش چک میکنم زیر لباسم‌رو خشکه خداروشکر

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنون ،منم حرصم از این میگیره دیگه دکترم منو تا این هفته آورده تازه میگه ممنوعه با اینکه اولش گ ...

دکترت کیه؟منم کرجم دنبال دکترم واسه سز

دلم میخواد خودمو یه جایی بزارمو برگردم ببینمدیگه نیستم
کیسه آب خیلی تابلو ا یه عالمه آب شفاف بدون رنگ و بو 

گل پسرت کی مرخص میشه عزیز

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
خیلی فسقلیِ ۲۷۰۰ که سه روز بعد شد ۲۵۰۰

اخی عزیزم.اشکال نداره مهم اینه سالم باشه .بچه های ریز زود رشد میکنن گلم‌

تبریک میگم سحر جون به سلامتی زایمان کردی، چند هفته زایمان کردی؟ طببعی شدی یا سزارین؟

سلام عزیزم ممنون .۳۸هفته و‌یک روز سزارین شدم 

مبارکِ عزیزم خدا پسرت دو حفظ کنه و زیر سایتون در سلامت بزرگ شه و دامادش کنید

سلامت باشی عزیزدلم‌ ممنون از دعای قشنگت مهربون